23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Olsson Parts ersätter butik med utlämningsboxar

| Medlemsnyhet | Företag Olsson Parts

Butiken i Ellös stänger, samtidigt som nya utlämningsboxar ger både snabbare leveranser och kraftigt ökad tillgänglighet med öppet ända fram till kl 22.

Tidigt i höstas gjordes butiken i Ellös om till ett rent utlämningsställe för förbeställda varor – en redan planerad utveckling som påskyndades av covid-19:s spridning. Nu tar Olsson Parts det ett steg längre:
– Nu ersätter vi butiken med varuboxar där kunden kan hämta sina varor så snabbt som inom en timme efter lagd order, säger Patrick Winther.

Åker över halva Sverige
När butiken gjordes om till utlämningsställe ökade antalet hämtordrar kraftigt. Patrick är övertygad om att utlämningsboxarna i kombination med möjligheten att hämta sina varor ända fram till kl 22 ska få kurvan att fortsätta peka uppåt:
– Större flexibilitet har efterfrågats av våra kunder, inte bara av de som bor nära. Vi har kunder som är beredda att åka över halva Sverige för att hämta sina reservdelar.

Så här fungerar det
Beställningen görs som vanligt på www.olssonparts.com eller via telefon med ”Hämta hos Olssons i Ellös” som leveransalternativ. Kunden får sedan ett SMS med en personlig kod och ett meddelande om att beställningen är klar att hämta i utlämningsboxen i direkt anslutning till lagret i Ellös.
– Målet är att ordern ska vara tillgänglig inom en timme. Vid beställning av artiklar som kräver särskild kundanpassning är fortfarande ambitionen att ordern ska bli klar på en timme. Här får vi dock reservera oss något, liksom vid skrymmande varor. I de fallen bör ordern läggas inom ordinarie kontorstid, dvs klockan 8 till 17.

Möjligheten att hämta i box är öppen måndag–torsdag klockan 8–22 och fredag klockan 8–17. Den som vill kunna hämta sin order samma dag måste alltså göra sin beställning senast en timme innan stängningsdags. Observera dock att telefonväxeln stänger kl 17 alla dagar. www.olssonparts.com är öppet dygnet runt.

Har du långt till Ellös?
Den som ändå tycker att det är långt till Ellös kan naturligtvis fortfarande få sina varor levererade, inte på en timme men med prioriterad frakt och beställning före kl 15 har du som regel dina varor redan nästa (var)dag. Läs mer om våra fraktvillkor här.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Olsson Parts

Olssons i Ellös AB
Slätthults Industriområde
474 93 ELLÖS
Sverige
Olsson Parts

Sänd till en kollega

0.156