23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Olsson Parts expanderar och öppnar e-handel i Tyskland

| Medlemsnyhet | Företag Olsson Parts

Världsläget och pandemi till trots; tillväxtkurvan pekar rakt uppåt för Orustföretaget. Nu ska Tyskland och den tyskspråkiga marknaden erövras.

I somras öppnade den nya e-handelssajten www.olssonparts.com i Sverige, tätt följt av lanseringar i Danmark, Norge och Finland samt en engelskspråkig sajt med fokus på export. Nu är det dags för Tyskland.

Världsläget och pandemi till trots; tillväxtkurvan pekar rakt uppåt för Olssons i Ellös och dess varumärke Olsson Parts. Nu erövras även Tyskland, en marknad som är viktig för företaget då man redan idag har många tyska kunder, samtidigt som man blir mer tillgängliga för andra tyskspråkiga länder.

Mer än 60 års branscherfarenhet
Olssons i Ellös har arbetat med reservdelar och utrustning till entreprenadmaskiner och traktorer traktorer i mer än 60 år. Man insåg tidigt vikten av tillgänglighet och digital närvaro. Första beställningen via hemsidan kom i november 1996; idag sker mer än 70 % av företagets försäljning via webben.

— Erfarenhet och grundmurad kompetens skapar ett stort förtroende hos kunderna och ger oss ett naturligt försprång gentemot våra konkurrenter. Idag satsar vi på att erbjuda fler och fler varor under eget namn och eget varumärke; Olsson Parts med extra högt fokus på kvalitet. Med  varumärket Olsson Parts kan vi arbeta på alla marknader under samma varumärke och heta likadant överallt.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Olsson Parts

Olssons i Ellös AB
Slätthults Industriområde
474 93 ELLÖS
Sverige
Olsson Parts

Sänd till en kollega

0.078