23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Värt att veta om drivaxlar och sänkning!

Drivknuten.se får dagligen samtal från kunder som säger att deras drivaxlar gått sönder. Några kunder har bytt flera gånger med samma resultat, och vill då höra om företaget har några ”kraftigare grejer”? Men problemet ligger sällan i axlarna...

Drivknuten.se som är specialister på delar för drivlinan har tagit fram en guide för de som får problem med drivaxlarna efter att de monterat sportfjädrar eller coilovers. Varför det går fel och vilka effekter det får.
Långt ifrån alla har koll på vad som händer med drivlinan när man sänker bilen genom att montera sportfjädrar eller coilovers och vilka effekter det får.

Det går oftast att utesluta att det skulle handla om ”dålig” kvalitet, även om det finns en del riktigt tveksamma fabrikat på marknaden, så är det ändå ingenting som går sönder på kort tid. Orsaken är snarare att kunden har en bil som är sänkt, modifierad eller att något är slitet eller trasigt, som ett brustet motor- eller växellådsfäste vilket faktiskt påverkar betydligt mycket mer än de flesta förstår.

Guiden som Drivknuten.se har sammanställt är att försöka förklara vad som kan gå fel och varför. Gå till artikeln om problemen med sänkta bilar här!

Drivledens Bildelar i Helsingborg
Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5569157463

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047