23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Skicka paket snabbt & smidigt? Välj FedEx som försändelsetjä

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

FedEx är ett fraktföretag med rötter i USA. På grund av konkurrensen i Sverige är FedEx inte lika stort som våra andra inhemska transportbolag, åtminstone inte ännu.

Men faktum är att FedEx är en av de största och bästa frakttjänsterna i världen.

Med FedEx kan privatpersoner så väl som företag få transporterat mindre och större paket smidigt och snabbt. Anledningarna till att välja FedEx är således många: de levererar paket på det snabbaste, enklaste och mest tillförlitliga sättet. De erbjuder leverans inom 1–3 arbetsdagar till mer än 220 länder runt om i världen, inklusive vårt avlånga land!

Snabba och smidiga leveranser - världen över
Det är inte utan anledning som FedEx blivit en så pass stor global aktör som de är idag. De slog igenom som transportfirma när de blev det första företaget som införde spårning av paket samt leverans redan morgonen efter. Detta var något människor varit i behov av så länge handel med paket existerat. För FedEx var det därför en självklarhet att införa detta, så att deras kunder skulle kunna få den bästa upplevelsen.

FedEx erbjuder idag samma förmåner som de gjorde när de grundades i 1971, fast nu givetvis med ännu bättre tjänster som utvecklats under åren. Numera går det att skicka paket med Fedex och förvänta sig att mottagaren får leveransen redan dagen efter. Dessutom går det att spåra alla försändelser direkt på FedEx hemsida för att alltid hålla koll på vart ens paket befinner sig.

FedEx erbjuder även sina kunder att registrera sig på hemsidan för att på ett smidigare sätt kunna följa sina paket. Men man behöver inte logga in för att ta del av deras hemsidas fantastiska funktioner – man kan boka upphämtning och/eller förberedning av sitt paket utan att vara inloggad!

Inkommande, utgående, inrikes eller internationella försändelser - FedEx erbjuder allt!
Fördelarna med att använda sig av FedEx som transportfirma är således många. Det enda du behöver göra är att lämna in ett paket på ditt närmsta FedEx ombud och därefter sköter de resten.

Önskar du kan du hantera hela fraktprocessen online istället. Detta är ett något enklare och smidigare sätt att skicka försändelser på, oavsett om det så gäller inrikes försändelser eller utrikes. Du kan då göra det direkt på FedEx hemsida, alternativt använda dig av dotterbolagets TNT paket leverans för att underlätta processen och därmed spara tid och pengar.

Spara tid & pengar med TNT
TNT är ett internationellt fraktföretag som arbetar för att hjälpa privatpersoner och företag att hitta bättre fraktalternativ. Med deras tjänst väljer du helt enkelt vilken försändelse du skall genomföra och får då ett par olika erbjudanden listade. Då kan du i lugn och ro bestämma den lösning som passar dig bäst, och härefter boka och spara leveransen.

Att använda sig av TNT paketleverans är ett supersmidigt sätt att skicka paket på, särskilt för dig som regelbundet levererar paket eftersom du då kan spara betydligt med pengar. Dessutom behöver du inte binda dig till ett särskilt transportföretag. Du kan testa på de olika alternativen, däribland FedEx, tills du hittar ett fraktbolag du trivs bäst med.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.063