23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Gripen Wheels i ännu ett sponsringsprojekt

Gripen Wheels har ännu ett sponsringsprojekt på gång och kommer att supporta med BKT-däck till ett renoveringsbygge av en Mercedes Unimog som utförs av Alexander Stråhle.

Alexander Stråhle från Team BKT ATV Sweden ådrog sig en höftskada när han tävlade med sin ATV-maskin. Nu efter återhämtningen från skadan har han tänkt om och kommer att lägga fyrhjulingsåkandet på hyllan tills vidare.

Han har istället ändrat sitt sikte mot offroadkörning och köpt en Mercedes Unimog.

Planen är att bygga färdigt fordonet inför Sweden offroad tour vecka 28. Han planerar sedan att åka på så många träffar som möjligt för att ”lära känna bilen”.

Alexander kommer därefter att ladda för Rally Breslau i Polen 2022, som har en klass för lastbilar under 7.5ton, där Unimog ständigt återfinns i toppen.

Klassen som Alexander planerar att delta i är ”extreme” och pågår i 5 dagar.

Lastbilen kommer wrappas i en ”färg” som heter snöcamo – Jon Olsson edition och utrustas med BKT -däck från Gripen Wheels, närmare bestämt  BKT MULTIMAX MP 513 425/75R20 MPT. 

Vad är en Unimog

Unimog är en terränggående mindre lastbil med flera funktioner, utvecklad och tillverkad i Tyskland. Den används i stor omfattning inom jord- och skogsbruk och av militär och kommuner. Företaget ingår sedan 1951 i Daimler-Benz och tillverkningen sker sedan 2002 i Wörth am Rhein i Rheinland-Pfalz 

Nedan en länk till Rallye Breslau, som Alexander planerar att köra.

Rallye Breslau 2020 - The Dakar of Europe

Vi ser fram emot att följa detta bygge och Alex tävlande framöver.

 

Gripen Wheels AB
Logistikvägen 2
556 52 Jönköping
Jönköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5565809885

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.032