23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Gräsmarksluftare med möjlighet till insådd

| Medlemsnyhet | Företag YstaMaskiner AB

Gräsmarksluftare Zocon är en nyutvecklad maskin från Zocon som har konstruerats för aggressiv bearbetning av gräsmarker och vall.

Den är avsedd för luftning och utjämning av jord- och gräsytor och även bra för ogräsbekämpning. Den är konstruerad för att riva upp och lufta samtidigt som den effektivt jämnar ut mindre tuvor/jordhögar och djurspillning.

Fördelar med gräsmarksluftare Zocon:
- Hydraulisk uppfällning gör att harven enkelt kan gå från arbetsläge till transportläge.
- Standardutrustad med 3 rader tänder av stål ø01 mm, vilka enkelt kan justeras i 12 olika djuplägen. Dessutom utrustas gräsmarksluftaren med 6 släpmedar för att få en jämnare körning.
- Kraftig konstruktion med robotsvetsad helgalvaniserad ram och extra kraftiga leder med dubbelverkande cylindrar.

Gräsmarksluftaren är utrustad med trepunktsfäste för bakmontering men kan även utrustas med trepunktsfäste för frontmontering. Genom att regelbundet använda denna gräsmarksluftare kommer kvalitén och avkastningen på gräsmarker och vallen att öka. Detta för att man river upp ca. 95% av allt dött material och ogräs. Man slipper då konstgödsla lika mycket och man får en höger avkastning (mer foder) per hektar.

Gräsmarksluftare Zocon går även att extrautrustas med sålåda från Zocon för att även kunna användas för insådd/kompletteringssådd av gräs och fånggrödor. För att få en jämnare och mer följsam körning kan den även utrustas med fler släpmedar eller stödhjul.

Medlemsnyhet

Företag
YstaMaskiner AB

Norra Zinkgatan 3
271 39 Ystad
Sverige

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.125