23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Engagerade anställda - den bästa investeringen du kan göra

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Förutom att varje fartyg behöver en pålitlig kapten och hårt arbetande besättningsmedlemmar för att komma dit den ska, så gör ett företag det också.

Vi skulle aldrig förvänta oss att sjömännen skulle arbeta som ett team och få allt gjort i tid i det exakta ögonblicket utan starka direktiv och ledarskap.

Samma sak bör gälla för personalen som arbetar på ett kontor, en butik, en restaurang eller något annat företag för den delen. Vi kan inte bara förvänta dem att utföra av ren tacksamhet för att ha ett jobb och få en lönecheck i slutet av månaden. Inte på 2000-talet med alla hårda konkurrenter vi har där ute.

Vad får en anställd att känna sig motiverad och glad?

Det finns ett antal saker som vi måste öka och se till att var och en av våra anställda relaterar till sin arbetsplats, för att säkerställa att de blir så produktiva och kreativa som möjligt. Employee engagement är något som inget framgångsrikt företag kan göra utan, och vi kan uppnå det genom att se till att vår personal:

  • Fortsätter i sin personliga och professionella utveckling.
  • Hålla olika kurser eller seminarier regelbundet, det kan vara allt från att hantera Excel mer effektivt till psykologi för en bättre kundservice.
  • Känner sig erkänd. De flesta anställda är vana vid att kritiseras när något går fel eller inte är tillräckligt bra och att inga nyheter är goda nyheter. Försök att öva på positiv förstärkning istället, de kommer sedan att göra sitt bästa för att få både din uppmärksamhet och beröm för ett väl utfört jobb.
  • Känner sig respekterad. Visa dem att deras åsikter har betydelse, och att du litar på dem utan att titta över axeln hela tiden.
  • Lever upp till sin fulla potential. Lär känna deras talanger och uppmuntra dem att sikta på sina drömmar och mål. Du vet aldrig, någon du anlitade för att driva ärenden och förbereda kaffe kan vara ditt företags nästa VD.

Vad vi aldrig får göra är att förväxla anställdas engagemang med att ställa kränkande krav. Vi måste se var och en av våra anställda som den tillgång de är och behandla dem som sådana med respekt. Bara för att vi skickar en lönecheck varje månad ger det oss inte rätten att be dem att arbeta övertid varje vecka eller byta en ledig dag med ett ögonblicks varsel - människor har också ett liv utanför arbetsplatsen.

Men när du verkligen behöver en tjänst, kan du vara säker på att engagerade anställda som känner sig uppskattade och högt värderade kommer att vara mycket mer benägna att ge dig en hjälpande hand och gå utöver deras arbetsbeskrivning. Effectory är ett fantastiskt företag som hjälper dig att se till att du och din personal får ut det mesta av ditt förhållande och att ni tillsammans får ditt företag att blomstra, både i ett kortare perspektiv och på lång sikt.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.095