23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ta hand om era grusvägar

| Medlemsnyhet | Företag YstaMaskiner AB

Vi måste ta hand om våra grusvägar, Ystamaskiner har ett brett utbud av vägsladdar. De finns i arbetsbredder mellan 1,2-2,4 meter.

Vägsladd Ysta YVP 120-165 ATV – En robust vägsladd för ATV eller fyrhjuling, avsedd för mindre vägar och parkgångar. Försedd med mekanisk skärvinkeljustering, elektrisk höjdjustering samt ledad dragstång med handske till dragkrok. Finns i arbetsbredd 1,2-1,65 m. Klicka här för att se en video om vår vägsladd YVP 120.

Vägsladd Ysta YVP 120-165 Komapkttraktor – Robust vägsladd för kompakttraktor avsedd för parkgångar och mindre vägar. Försedd med mekanisk skärvinkeljustering och kan utrustas med hydraulisk skärvinkeljustering. Höjdjustering görs med traktorns lyftarmar. Levereras med dragbom till traktorns lyftarmar. Finns i arbetsbredd 1,2-1,65 m.

Vägsladd Ysta YVL 200 – Stark och robust vägsladd perfekt för grusvägar och grusplaner. Försedd med mekanisk skärvinkel för att få samma lutning som vägen. Levereras med 2 st betongvikter. Kan extrautrustas med strängspridare och hydraulisk inställning av skärvinkel. Finns i arbetsbredd 2,0 m.

Vägsladd Ysta YVB 200 – Stark och robust vägsladd perfekt för grusvägar och grusplaner. Försedd med hydraulisk skärvinkel för att få samma lutning som vägen. Levereras med 4 st betongvikter samt belysning. Strängspridare kan eftermonteras. Finns i arbetsbredd 2,0 m.

Vägsladd YVS 240 – Vår största vägsladd, en stark och robust vägsladd för grusvägar och grusplaner. Den bakre hjulaxeln har separat hydraulisk inställning av skärhöjd. Den har även hydraulisk justerbar dragbom och levereras med 6 st betongvikter och belysning. Kan extrautrustas med strängspridare, förhöjningsplåtar och ackumulator. Finns i arbetsbredd 2,4 m.

Utöver dessa vägsladdar har vi också en gårdsräfsa som är perfekt för gårdsplaner, paddockar, ridhus och kyrkogårdar, klicka här för att läsa mer om vår gårdsräfsa. För att läsa om alla våra vägsladdar klicka här.

Medlemsnyhet

Företag
YstaMaskiner AB

Norra Zinkgatan 3
271 39 Ystad
Sverige

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.094