23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Olsson Parts har ett stort lager av hytt- och karossdetaljer

| Medlemsnyhet | Företag Olsson Parts

Hos oss hittar du utvalda hytt- och karossdetaljer till Volvo hjullastare, Volvo dumper och Volvo grävmaskin. Du hittar allt du behöver i vår e-handel - Sveriges mest lättanvända för tunga fordon.


Olsson Parts har ett stort lager av reservdelar och utrustning till entreprenadmaskiner så som rutor, sitsar, torkare, ventilation, skärmar med mera. Hos oss hittar du utvalda hytt- och karossdetaljer till exempelvis Volvo hjullastare, Volvo dumper och Volvo grävmaskin. Hela vårt sortiment finns på www.olssonparts.com.

Mer än 60 decenniers erfarenhet
Olssons i Ellös startades 1957 och verkar idag under varumärket Olsson Parts. Idag är vi ett av de ledande företagen i Sverige när det gäller reservdelar och utrustning för traktorer och entreprenadmaskiner. Huvudkontoret ligger i Ellös på Orust där ett drygt åttiotal personer hanterar mer än 30 000 artiklar – vi lagerhåller allt vi säljer – med hjälp av modern och väl utvecklad lagerlogistik. . Hela vårt sortiment för hytt och kaross finns på www.olssonparts.com — kanske Sveriges mest lättanvända e-handel.

Gedigen kunskap
Behöver du råd och hjälp? Då kontaktar du våra innesäljare som alla har en gedigen kunskap om vårt sortiment, delarnas olika funktion och speciella egenskaper. Du når dem på 0304-751010 eller via order@olssonparts.com.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Olsson Parts

Olssons i Ellös AB
Slätthults Industriområde
474 93 ELLÖS
Sverige
Olsson Parts

Sänd till en kollega

0.094