23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nya Släntklippare Scorpion 730/830 S

| Medlemsnyhet | Företag YstaMaskiner AB

Släntklippare GreenTec Scorpion 730/830 S är en av de största modellerna i Scorpionserien och lämpliga för montering på traktor med vikt över 7 respektive 8 ton.

Släntklippare GreenTec Scorpion 730/830 S är tillverkade i Strenx 700 stål för bakmontering, där arm, oljetank och pump är monterade som en komplett enhet i traktorns 3-punktsfäste. För att uppnå en bättre stabilitet har ett nytt 4-punktsmontage utvecklats som standard för montering på traktor. Infästningen av kolven som vrider armen är dessutom uppflyttad vilket ger en ännu starkare konstruktion.

Alla modeller av GreenTec Scorpion kommer med Hybrid Arm System vilket innebär att armen kan styras både med och utan parallellarmfunktion. Val av funktion görs enkelt på maskinens manöverpanel i hytten. Detta är fördelaktigt då de båda systemens fördelar utnyttjas i samma maskin beroende på vilket redskap som är monterat, vilket arbete som ska utföras och om maskinens manöverförmåga begränsas av omgivningen. Dessutom reducerar detta transportbredden och trafiksäkerheten ökar.

Vi har även mindre släntklippare av GreenTec Scorpion, klicka här för att se alla våra olika modeller. För att se vilka redskap som kan användas till Scorpion 730/830 S, se PDF redskapstabell eller klicka här för att läsa mer om våra olika armklipparredskap.

Medlemsnyhet

Företag
YstaMaskiner AB

Norra Zinkgatan 3
271 39 Ystad
Sverige

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078