23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Vi har en mängd prisvärda servicedelar till din Volvo Penta

| Medlemsnyhet | Företag Olsson Parts

Olsson Parts lagerför en mängd prisvärda servicedelar till Volvo Penta från världsledande tillverkare och leverantörer, allt från filter och filtersatser till smörjmedel och startmotorer.

Prisvärt och snabba leveranser. Beställ före kl 15, välj prioriterad frakt och vi packar och skickar din order redan samma (var)dag. Se hela vårt Volvo Penta-sortiment HÄR

Mer än 60 decenniers erfarenhet
Olssons i Ellös startades 1957 och verkar idag under varumärket Olsson Parts. Idag är vi ett av de ledande företagen i Sverige när det gäller reservdelar och utrustning för traktorer och entreprenadmaskiner och lagerför även en mängd prisvärda servicedelar till Volvo Penta. Huvudkontoret ligger i Ellös på Orust där ett drygt åttiotal personer hanterar mer än 30 000 artiklar – vi lagerhåller allt vi säljer – med hjälp av modern och väl utvecklad lagerlogistik. . Hela vårt sortiment för hytt och kaross finns på www.olssonparts.com — kanske Sveriges mest lättanvända e-handel.

Gedigen kunskap
Behöver du råd och hjälp? Då kontaktar du våra innesäljare som alla har en gedigen kunskap om vårt sortiment, delarnas olika funktion och speciella egenskaper. Du når dem på 0304-751010 eller via order@olssonparts.com.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Olsson Parts

Olssons i Ellös AB
Slätthults Industriområde
474 93 ELLÖS
Sverige
Olsson Parts

Sänd till en kollega

0.078