23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

DISAB expanderar i Stockholm och söker därför ny personal

| Medlemsnyhet | Företag Disab Vacuum Technology AB

DISAB Vacuum Technology AB, med huvudkontor i Eslöv, känner av en ökad efterfråga för deras Service & Eftermarknadsavdelning. För bemöta det stora suget, har vakuumlastartillverkaren valt att öppna upp en ny ServiceVerkstad i Tumba.

På DISAB är det viktigt att vara så nära kunderna som möjligt för att bättre kunna serva marknaden och bemöta de önskemål och behov som uppstår.  Den nya ServiceVerkstaden som ligger på Skyttbrinksvägen 23 i Tumba, utanför Stockholm är därför ett välkomnande tillskott för företaget. 

Tomas Björk, Eftermarknadschef på DISAB Vacuum Technology AB, ser mycket positivt på expanderingen: "Nu när vi stärker upp vår servicekapacitet med en ny ServiceVerkstad kommer vi vara betydligt mer tillgängliga och snabbare kunna erbjuda DISAB Original Service till våra kunder i Stockholmsregionen. ServiceVerkstaden kommer dessutom att tjäna som nav för vår ambulerande servicebil i området." 

I och med expanderingen söker DISAB Vacuum Technology AB en ny Servicetekniker som kommer utgår från Tumba. Som DISAB Servicetekniker arbetar du hos kund & partners med inspektioner, leveranser, utbildning, service och reparationer av DISABs mobila vakuumlastare, framför allt i Stockholms- & Mälardalsområdet.

DISAB erbjuder en mycket självständig och utvecklande arbetsroll inom framgångsrikt, internationellt, företag med stark lokal anknytning. Du blir en viktig del av en avdelning med mycket kvalificerade medarbetare som finner stor tillfredsställelse i sina arbetsuppgifter. Mer information om tjänsten finner du här.

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Disab Vacuum Technology AB

Box 170
241 23 Eslöv
Sverige
Disab Vacuum Technology AB

Sänd till en kollega

0.078