23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Mångsidig redskapsarm - GreenTec HXF

| Medlemsnyhet | Företag YstaMaskiner AB

En mångsidig redskapsarm för gren-/häck-kantklippning samt ogräsbekämpning. Monteras exempelvis på traktorns frontlastare, teleskoplastare eller lastmaskiner.

GreenTec HXF 2302:
I standardutförande ingår AHS påkörningssäkring med 45° redskapsretur, fäste, mekanisk hopfällning till transport, mekanisk klippvinkeljustering, mekaniska och hydrauliska snabbkopplingar, 1,5m slangset och mängdfördelare (25 l/min).

GreenTec HXF 2802:
I standardutförande ingår AHS påkörningssäkring med 45° redskapsretur, fäste, mekanisk hopfällning till transport, mekanisk klippvinkeljustering och mängdfördelare.

GreenTec HXF 3302:
I standardutförande ingår AHS påkörningssäkring med 45° redskapsretur, fäste, mekanisk hopfällning till transport, mekanisk klippvinkeljustering och mängdfördelare. För att se en video om HXF 3302, klicka här.

Redskap som kan monteras på samtliga redskapsarmar är grensåg, häckklippare, kantklippare och ogräsborste. Det finns även ett stort utbud av extrautrustning/tillval med bl.a. hydraulisk klippvinkeljustering, motvikter, stödben och olika fästen till samtliga redskapsarmar.

Medlemsnyhet

Företag
YstaMaskiner AB

Norra Zinkgatan 3
271 39 Ystad
Sverige

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.094