23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Vasskopor för effektiv dikesrensning

| Medlemsnyhet | Företag YstaMaskiner AB

Vasskopor från Michaelis har många fördelar i samband med rensning av diken och vattendrag. Konstruktionen och funktionen på skopan ger en skonsam rensning av vattendraget.

Vasskopa med knivbalk SGL – Passar för trånga och smala diken. Den har en reducerad egenvikt vilket gör den perfekt att montera på små grävmaskiner (upp till 5 ton) och traktorgrävare. Finns i arbetsbredd 1,5-2,0 m.

Vasskopa med knivbalk SG – Passar för trånga och smala diken. Perfekt att montera på medelstora grävmaskiner (5-10 ton) och traktorgrävare. Finns i arbetsbredd 2,2-3,0 m.

Vasskopa med knivbalk G/CG – Är den starkaste och kraftigaste vasskopan och lämpar sig för grävmaskiner över 10 tons vikt. Den har en ny konstruktion med en stängd växellåda som tål högre mottryck (max 20 bar) i returledningen. Kan även extra utrustas med påbyggnadsgaller om man ska rensa bort mycket material.

Fördelarna är många i samband med rensning av diken och vattendrag med vasskopan. Konstruktionen och funktionen på skopan ger en skonsam rensning av vattendraget genom att slänterna kan klippas och gräset behålls på kanterna så att dessa inte rasar ner i vattnet. Skopan påverkar dessutom inte botten samt att djurlivet i vattendraget påverkas minimalt.

Medlemsnyhet

Företag
YstaMaskiner AB

Norra Zinkgatan 3
271 39 Ystad
Sverige

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.109