23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ulf om det ökade stålpriset, högsäsong och stark försäljning

| Medlemsnyhet | Företag Saferoad Sverige AB

Vår affärsområdeschef Ulf Sköld har bråda dagar. Det råder högsäsong och hans medarbetare har mer än fullt upp. Samtidigt är det, i spåret av pandemin, ett stort problem att återskaffa insatsmaterial och så hotar det ökade stålpriset.

Hej där, Ulf Sköld. Vad är på gång inom ditt affärsområde Räcke?
– Hej, vi är på väg in i högsäsong med en väldigt stark försäljning och förtroendet att leverera ett stort antal projekt. Utförande sker över stora delar av Sverige.  

Vad är det för produkter som är i ropet just nu?
– Vi levererar starkt inom alla våra produktfamiljer där broräcken av typen rörräcken med tillhörande vägräcken har en fin försäljning. Vi har även haft en bra framgång med vårt nya mitträckessystem SafeLine M.

Varför levererar vi mycket av den produkten?
– Projekten idag är ofta ganska komplexa och kräver en bred produktportfölj, där vi har kompletterat en redan bra befintlig mix med vår nya mitträckesfamilj SafeLine M och rörräckesfamilj SafeLine R, jag skulle säga att det gett oss dessa möjligheter.

Stålpriset/leveransen är det många som pratar om för tillfället. Hur påverkar det oss?
– Stålpriset är ett stort problem för oss och hela marknaden, där priserna ökat varje månad sedan årets början och nått historiskt höga nivåer, en baksmälla av pandemin kan man säga.

Det är även så att det i vissa fall är ett stort problem att återskaffa insatsmaterial i rätt tid. Dessutom har transporterna från Kina höjts i skyn på grund av containerbrist. Samt, som bekant, vissa problem igenom Suezkanalen efter det att Evergreen fastnade.

Läs vidare på vår hemsida

Medlemsnyhet

Företag
Saferoad Sverige AB

Volvogatan 2
731 36 Köping
Sverige
Saferoad Sverige AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078