23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Torkarblad till de senaste Mercedes modellerna

| Medlemsnyhet | Företag Ferdfelt Trading AB

TRICO Flex inkluderar nu det allra senaste unika, patenterade "Slide Button" fästet som är monterat på de senaste modellerna från Mercedes, inklusive de senaste A-klass, B-klass, C-klass och V-klass.

Nya TRICO Flex har det patenterade fästet med SYNC ™ Easy Connection Technology. Med hjälp av ett nytt tryckknappssystem kan varje enskilt fäste monteras eller tas bort på bladet på bara en sekund. Som en ytterligare förbättring av det tidigare TRICO Flex programmet kan varje fäste enkelt tas bort efter montering - så vid montering av fel fäste kan man snabbt och enkelt byta.

En annan nyutveckling, som svar på återkoppling från kunderna, är introduktionen av det nya "Top mount" retro-fit fästet. Detta ger en snyggare design jämfört med det tidigare ”sidmonteringssystemet” och låter dig fortsätta att uppgradera dina kunders äldre konventionella blad till den senaste teknologin.

Med endast 14 artikelnummer täcks över 95% av bilparken från de äldsta bilarna med krokfäste till de nyaste modellerna som  Audi e-tron, Tesla 3, Polestar 2, VW ID-3, VW ID-4 med umika OE fästen.

För mer information om TRICO, kontakta oss på kundkontakt@ferdfelt.se eller ring oss på 08/7493550.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Ferdfelt Trading AB

Albybergsringen 116
137 69 Haninge
Sverige
Ferdfelt Trading AB

Bilder och video

Trico, torkarblad, Trico Flex, fäste, SyncTrico, torkarblad, Trico Flex, 95%

Sänd till en kollega

0.078