23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Vredestein VF Traxion Optimall godkänt hos CLAAS XERION

| Medlemsnyhet | Företag Apollo Vredestein Nordic AB

CLAAS – ett av de ledande internationella företagen inom skördemaskiner och traktorer för lantbruk har godkänt Vredestein VF Traxion Optimall-däck för sin premium XERION-traktor.

Det omfattar det största VF-däcket, storlek VF 900/60R42 PFO NRO 189D TL Traxion Optimall. Det innovativa VF Traxion Optimall-däcket för topptraktorsegmentet saknar motstycke när det gäller dragkraft, bränsleeffektivitet och enormt lång däcklivslängd, vilket minskar den totala ägandekostnaden avsevärt.

XERION-traktorer är en unik produkt inom lantbruksindustrin. Det är en multifunktionell traktor med hög effekt som tillverkas i tre typer från 443 till 530 hk. Den tillverkas i världens största skördemaskinsfabrik i Harsewinkel i Tyskland. Vredestein är leverantör av originalutrustning till fyra CLAAS-fabriker: två i Tyskland (Harsewinkel och Bad Saulgau) och två i Frankrike (Le Mans och Metz-Woippy).

Leveransen av Vredestein-däck till CLAAS omfattar däck för traktorer, självgående skördetröskor och skördeutrustning som tillverkas i de fyra fabrikerna.

 Om du vill ha mer information kan du kontakta:

Robbert Holtkamp | Marketing Communications OHT Europe

Telefon: +31 6 15 07 64 75

E-post: robbert.holtkamp@apollotyres.com

Om Apollo Vredestein

Apollo Vredestein BV konstruerar, tillverkar och säljer däck av högsta kvalitet för personbilar, tvåhjulingar och kommersiella skåpbilar samt ett brett utbud av jordbruks- och industridäck genom sina kontor i Europa och USA. Apollo Vredestein är en del av Apollo Tyres Ltd, som är ett stort internationellt däckföretag med tillverkningsenheter i Indien, Nederländerna och Ungern. Apollo Tyres Ltd marknadsför produkter under två globala varumärken – Apollo och Vredestein. Företagets produkter är tillgängliga i över 100 länder via ett omfattande nätverk av märkesbutiker samt exklusiva och allmänna försäljningsställen.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Apollo Vredestein Nordic AB

Flöjelbergsgatan 18
431 37 Mölndal
Sverige
Apollo Vredestein Nordic AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078