23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Sänk farten med våra farthinder

| Medlemsnyhet | Företag Saferoad Sverige AB

Hastighetsdämpande åtgärder på utsatta platser finns det ett ständigt behov av. Vi har flera olika produkter som kan passa.

Våra farthinder kan användas enskilt eller tillsammans allt beroende på vad man vill uppnå på just den platsen med dess förutsättningar.

IFD farthinder
IFD-farthinder gjuts till den bredd som passar vägen. Även denna ser till att yrkeschaufförer slipper skumpandet genom att vikten på deras fordon trycker ner gummiprofilerna. Här kombinerat med ljusförstärkt Herr Gårman-skylt. I ritningen ovanför även liten skyltbåge som märker ut själva guppet.

Pacetell
Den digitala hastighetsvarnaren Pacetell har röda ljusstarka siffror som visar fordonets hastighet när hastighetsgränsen överskrids. I ritningen ovanför visas även avsmalning av väg med hjälp av en chikan med X3-skärmar.  

Skyltbåge
Ett annat sätt att gör vägen smalare är att ställa ut skyltbågar i trafiköar. Ingen åverkan på underlaget görs.

Vägkudde Saferoad
Vägkudde Saferoad tar effektivt ner hastigheten. För yrkeschaufförer t.ex. busschaufförer, som kanske åker sträckan flera gånger per dag så kan de placera kudden mellan hjulparen och slipper skumpandet. I ritningen ovanför är den kombinerad med ljusförstärkt Herr Gårman-skylt.

Läs mer här >

Kontakta våra säljare så tittar vi på ett förslag som passar både ert behov och er plånbok.
Kontakt >

Medlemsnyhet

Företag
Saferoad Sverige AB

Volvogatan 2
731 36 Köping
Sverige
Saferoad Sverige AB

Bilder och video

Skyltbåge

Sänd till en kollega

0.063