23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ystamaskiner – Erbjuder brett utbud av armklipparredskap

| Medlemsnyhet | Företag YstaMaskiner AB

Ystamaskiner erbjuder ett stort utbud av professionella armklipparredskap och tillbehör som t.ex. grensågar, finger- och häckklippare och slaghackshuvud mm. 

Finger - & Häckklippare

Finger - & Häckklippare från GreenTec består av tre olika modellprogram. Den lättare häckklipparen HL som klipper upp till 4 cm grenar med möjlighet att flytta drivningen längs hela klippbalken. Den kraftiga fingerklipparen HX med klippkapacitet på upp till 11 cm grenar. Fingerklippare HS har en klippkapacitet upp till 6 cm.

 

Grensåg

Effektiva och kraftiga grensågar med 4 st fintandade sågklingor med karbidsegment för sågning av träd och buskar upp till 21 cm. Finns i sex olika modeller, LRS 1402, 1602, 2002, 2402, 4002 och 4802.

 

Häckklippare

Häckklippare med roterande knivar som klippare, hackar och finfördelar det klippta materialet i samma moment. Finns i olika utförande och har en klippkapacitet upp till 4 cm.

 

Kättinghuvud

Kättinghuvud för släntklippning av vägkanter och diken, där det finns mycket sten, grövre sly eller liknande.

 

Slaghackshuvud

Slaghackshuvud tillverkat i Strenx 700 stål vilket optimerar slaghackens vikt- och styrkeförhållanden. 25% ökad kapacitet med mindre effektbehov.

 

För mer information om våra armklipparredskap, klicka här. För att läsa mer om de olika modellerna av Scorpion armklippare, klicka här.  

Medlemsnyhet

Företag
YstaMaskiner AB

Norra Zinkgatan 3
271 39 Ystad
Sverige

Kataloger mm.

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.142