23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ystamaskiner – Erbjuder brett utbud av armklipparredskap

Ystamaskiner erbjuder ett stort utbud av professionella armklipparredskap och tillbehör som t.ex. grensågar, finger- och häckklippare och slaghackshuvud mm. 

Finger - & Häckklippare

Finger - & Häckklippare från GreenTec består av tre olika modellprogram. Den lättare häckklipparen HL som klipper upp till 4 cm grenar med möjlighet att flytta drivningen längs hela klippbalken. Den kraftiga fingerklipparen HX med klippkapacitet på upp till 11 cm grenar. Fingerklippare HS har en klippkapacitet upp till 6 cm.

 

Grensåg

Effektiva och kraftiga grensågar med 4 st fintandade sågklingor med karbidsegment för sågning av träd och buskar upp till 21 cm. Finns i sex olika modeller, LRS 1402, 1602, 2002, 2402, 4002 och 4802.

 

Häckklippare

Häckklippare med roterande knivar som klippare, hackar och finfördelar det klippta materialet i samma moment. Finns i olika utförande och har en klippkapacitet upp till 4 cm.

 

Kättinghuvud

Kättinghuvud för släntklippning av vägkanter och diken, där det finns mycket sten, grövre sly eller liknande.

 

Slaghackshuvud

Slaghackshuvud tillverkat i Strenx 700 stål vilket optimerar slaghackens vikt- och styrkeförhållanden. 25% ökad kapacitet med mindre effektbehov.

 

För mer information om våra armklipparredskap, klicka här. För att läsa mer om de olika modellerna av Scorpion armklippare, klicka här.  

YstaMaskiner AB
Norra Zinkgatan 3
271 39 Ystad
Ystads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563094035

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.099