23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Några få platser kvar till Formel 1 körning med Drivknuten

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Drivknuten.se som tillsammans med Rajamäki Racingexperience arrangerar Formel 1 körning på anrika Anderstorp Raceway har några få platser kvar innan de knyter ihop säcken till de två dagarna 14 respektive 15 juni 2022.

Utifall någon skulle missat att Drivknuten.se arrangerar två heldagar med Formel 1 körning på anrika Anderstorp Raceway i samarbete med Rajamäki Racingexperince, så kommer här en liten påminnelse.

För alla som någon gång skulle vilja prova att köra en äkta Formel 1 bil så finns alltså chansen den 14 alternativt den 15 juni 2022. Det är två olika men fullspäckade dagar med bangång, praktiska övningar och körning på banan med spårvalsträning, bromspunkter och apex. Drivknuten.se kommer att ha åtminstone en racepreppad BMW och en Porsche för extra träning. Därefter blir det körning med häftiga Formula Renault för att få in den rätta känslan i en formelbil innan det är dags att kliva ner i en riktig Formel 1 bil. Tisdagen bjuder 4 varv på hela långa Grand Prix-banan medan onsdagen innebär dubbla antalet varv. Onsdagskörningen startar redan på tisdag eftermiddag med föreläsning och middag med övernattning inför onsdagens äventyr.

Priset för tisdagen är starkt reducerade 15.900 kr exkl. moms och onsdagens mer omfattande paket kostar  21.900 kr exkl. moms.

Läs mer på Drivknuten´s blogg "Kör Formel 1 med Drivknuten.se"

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.062