23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Häckklippning av träd med GreenTec

| Medlemsnyhet | Företag YstaMaskiner AB

Ystamaskiner erbjuder ett brett sortiment av redskap från GreenTec för häckklippning. Ett komplett sortiment med redskapsarm, häckklippare och grensågar.

En av fördelarna med häckklippning med GreenTec handlar om hur effektivt det blir. Arbete som tidigare skötts manuellt kan nu göras med mindre ansträngning och även med färre personer. Används både redskapsarm HXF och sedan ett matchande redskap (häckklippare eller grensåg), kan då redskapet styras inne från hytten. Detta gör att arbetet enkelt kan utföras av en person och då även nå grenarna högre upp på träden.

Detta kan t.ex. användas effektivt för avlånga områden med höga träd mellan och längs med olika fält/åkrar. Klipps inte dessa grenar regelbundet kommer de hänga in över åkern och risken för att fastna och förstöra några av maskinerna som körs på åkern ökar. Genom att regelbundet klippa dessa grenar, skapas också ett större vindskydd för t.ex. grödorna som odlas eftersom regelbunden skötsel ger en tätare vegetation och bättre skydd.

 För mer information om vårt sortiment, besök vår hemsida.

Medlemsnyhet

Företag
YstaMaskiner AB

Norra Zinkgatan 3
271 39 Ystad
Sverige
YstaMaskiner AB

Kataloger mm.

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.062