23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ny mobil bulleravskärmning på byggarbetsplatsen!

| Medlemsnyhet | Företag Saferoad Sverige AB

I takt med att städerna växer och de centrala byggprojekten närmar sig invånarna, finns ett ökat fokus på att minska bullernivån från byggarbetsplatser och vägarbeten.

Saferoad har skapat ett unikt mobilt ljudavskärmningssystem som gör att du snabbt och effektivt kan minska bullerstörningar från arbetsplatsen.

Denna innovativa lösning, som vi kallar SafeSound, är den första trafiksäkra, mobila bullerskärmen designad för att absorbera och effektivt minska buller – till nytta för både den omgivande miljön och personalen på anläggningen.

Bullerskärmen är monterad på mobila betongbarriärer som skapar en säker miljö på båda sidor om avskärmningen. Ovanpå installeras de ljuddämpande modulerna, som har goda ljudabsorberande egenskaper (14 dB) på insidan och samtidigt kan minska buller från utsidan.
"Det reducerar onödigt ljud för omgivningen som får en lugnare miljö", säger säger Mikael Hernström, affärsområdeschef för Vägservice och fortsätter:

"Det är väldigt roligt att vi på nordisk nivå samarbetat för skapa SafeSound. Jag ser verkligen fram emot att erbjuda marknaden SafeSound".

Läs om SafeSound här >

Medlemsnyhet

Företag
Saferoad Sverige AB

Volvogatan 2
731 36 Köping
Sverige
Saferoad Sverige AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.063