23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

BKT-Däck för mobilkranar.

| Medlemsnyhet | Företag Gripen Wheels AB

De är flexibla, robusta och hållbara. Samtidigt är däcken en garanti för komfort, dragförmåga och maximal manövrerbarhet under alla förhållanden.

Mobilkranar utför olika arbetsuppgifter inom sektorer som allmän industri, byggindustri och infrastruktur. De kan vanligtvis köras i höga hastigheter på upp till 80 km/h. Av den anledningen är det väldigt viktigt att däcken som sitter på fordonen arbetar på lägre temperaturer. Därför passar det utmärkt att använda radialdäck.

Däcken måste vara lämpliga för körning på dels vanlig väg och motorväg, dels för den aggressiva och ojämna terrängen som förekommer på byggarbetsplatser. 
Förutom flexibilitet är den viktigaste egenskapen för dessa däck utan tvivel robusthet, motståndskraft och hållbarhet. 
Slutligen behöver mobilkransdäck erbjuda utmärkt prestanda när det gäller hastighet och komfort på vägen. De måste ha perfekt dragförmåga och manövrerbarhet, även under de mest extrema förhållanden.

BKT:s däck för mobilkranar är konstruerade och tillverkade specifikt för att möta utmaningarna under de mest krävande jobb, när tunga laster transporteras på skiftande underlag. 

För att uppnå hög prestanda när det gäller produktivitet och säkerhet har BKT utvecklat däcksom ger hög stabilitet vid lastning och transport. Dessutom är alla däck i BKTs serier för mobilkranar utrustade med en robust struktur i stål och särskilda gummiblandningar med skärmotstånd för att garantera lång hållbarhet. Strukturen lämpar sig naturligtvis för körning i hög hastighet under förflyttning på vanliga vägar och motorvägar.

För närvarande erbjuder BKT två olika produktserier avsedda för mobilkranar, även om portföljen är väldigt bred och även inriktad på andra typer av kranar och industri- eller anläggningsfordon. Båda serierna består av radialdäck och ingår i hastighetsindexklass ”E” och ”F”.

AIROMAX AM 27 är särskilt lämpligt för förflyttning på vanliga vägar och motorvägar som kräver hög motståndskraft mot nötning och revor, samtidigt som däcket erbjuder utmärkt dragförmåga och motståndskraft i den mer aggressiva och ojämna terrängen på byggarbetsplatser.

Däcket är tillverkat med däckhölje och stålbältade lager för att garantera robusthet och motståndskraft. Sidoväggarna och gummiblandningarna ger hög motståndskraft mot nötning och revor. Det kan också stå emot väldigt höga temperaturer och leda bort den värme som alstras under körning på väg i hög hastighet. Däcket finns för närvarande i fem dimensioner: 385/95 R 24, 385/95 R 25, 445/95 R 25, 505/95 R 25 och 525/80 R 25

Befintliga dimsnioner och tekniska specifikationer finns här.

Det krävs ett specialiserat däck till varje enskilt användningsområde, som studerats och utvecklats in i minsta detalj, för att kunna erbjuda maximal prestanda och ytterligare kraft till den maskin det sitter på.
Detta tar BKT Tires stor hänsyn till i framtagandet av sina däck.

Gripen Wheels är importör av BKT däck för Sverige och Finland och ni köper däcken via vårt återförsäljarled.

AIROMAX AM 543 lämpar sig särskilt väl för kranar som används i byggsektorn, tack vare dess garanterat höga dragförmåga och utmärkta stabilitet.

Det djupa och upphöjda mönstret garanterat utmärkt prestanda i ojämn terräng, vilket säkerställer enastående skydd för hela däckstrukturen. Däcket utsätts för stor belastning och används under extrema förhållanden och har därför konstruerats för att tåla kraftig belastning – en grundläggande egenskap för den här sortens maskineri och användningsområde. Däcket finns för närvarande i tre dimensioner: 385/95 R 24, 385/95 R 25 och 445/95 R 25.

Befintliga dimsnioner och tekniska specifikationer finns här.

Gripen Wheels är importör av BKT däck för Sverige och Finland och ni köper däcken via vårt återförsäljarled.

Medlemsnyhet

Företag
Gripen Wheels AB

Logistikvägen 2
556 52 Jönköping
Sverige
Gripen Wheels AB

Bilder och video

BKT AIROMAX  AM 27\nGripen WheelsBKT AIROMAX  AM 27\nGripen WheelsBKT AIROMAX AM 543\nGripen WheelsBKT AIROMAX AM 543\nGripen Wheels

Sänd till en kollega

0.094