23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Marknadsledande teknik och konstruktion – GreenTec Scorpion

| Medlemsnyhet | Företag YstaMaskiner AB

GreenTec Scorpion är en komplett serie av väg- och armklippare som finns med räckvidder från 3,3 m till 8,3 m. Arbetsområdet är 155˚ med framåtgående räckvidd, eftersom armens vridkrans är monterad till höger om traktorns mittpunkt.

Beroende på vilken modell och storlek är det olika sorters standardutrustning på armklipparna. Nedan går vi igenom några olika standardutrustningar som finns.

 

Hybrid Arm System

Alla modeller av GreenTec Scorpion utrustas med Hybrid Arm System vilket innebär att armen kan styras både med och utan parallellarmfunktion. Val av funktion görs enkelt på maskinens manöverpanel i hytten. Med detta flexibla system kan de båda systemens fördelar utnyttjas i samma maskin beroende på vilket redskap som är monterat, vilket arbete som ska göras och om maskinens manöverförmåga begränsas av omgivningen. En annan fördel är att detta reducerar transportbredden och trafiksäkerheten ökar.

 

Danfoss Load Sensing

Armens funktioner och monterad redskap på alla modeller av GreenTec Scorpion drivs av Danfoss Load Sensing hydrauliksystem som styrs med Danfoss CanBus joystick. Hydrauliksystemet medger att man kan köra på reducerat varvtal på bäraren och därmed spara diesel. 2 olika oljemängder kan ställas in beroende på vilka redskap som ska användas.

 

Rotorflex och Autoflex

Standardutrustning på PLUS-modellerna. Rotorflex tillsammans med Autoflex möjliggör att slaghackshuvudet alltid är i rätt position oavsett armens position. Rotorflexen tillsammans med den framåtgående räckvidden gör att klipphuvudet kommer fram i förarens naturliga synfält och arbetsmiljön förbättras betydligt.

 

Utöver ovanstående har alla armklippare hydraulisk påkörningssäkring i alla positioner i arbetsområdet, flytställning på arm och klippvinkel, stödben, truckfäste samt LED belysning som standard. Dessutom finns det en mängd olika sorters extrautrustning och redskap som armklipparna kan utrustas med.

 

För mer information besök vår hemsida.

Medlemsnyhet

Företag
YstaMaskiner AB

Norra Zinkgatan 3
271 39 Ystad
Sverige
YstaMaskiner AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078