23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Drivknuten.se lottar ut fribiljetter

Drivknuten.se, som är med och sponsrar Nyman Racing, har två fribiljetter till Midnattssolsloppet på Drivecenter Arena i Fällfors den 17-18 juni som de lottar ut bland sina kunder i norra Sverige.

Drivknuten.se, som är specialister på delar för drivlinan, lottar ut två fribiljetter bland sina kunder i norra Sverige till Midnattssolsloppet på Drivecenter Arena i Fällfors den 17-18 juni. Kunderna behöver inte göra något, utan biljetterna lottas ut bland de som beställer delar från Drivknuten under mars och april.

Det blir en fartfylld helg med Porsche Carrera Cup Scandinavia, Porsche Sprint Challenge Scandinavia, STCC, GT4 Scandinavia, Formula Nordic och så naturligtvis Sveriges största och intressantaste racingklass Valeryd Legends Cup. 

För den som inte är kund hos Drivknuten.se eller har sin verksamhet norr om Gävle, kan istället vända sig till Trackday-portalen GTracing.se som också är med och sponsrar Nyman Racing. Då är det bara att gå in på hemsidan och skicka ett vanligt kontaktmail, så har man chansen att få två fribiljetter.

Drivknuten.se hemsida

GTracing.se hemsida

Drivledens Bildelar i Helsingborg
Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5569157463

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047