23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Cash Back kampanj på Trelleborg EMR-däck

| Medlemsnyhet | Företag Trelleborg Wheel Systems Nordic AB

Utrusta din maskin med EMR-däck till kampanjpriser. Under perioden 1 mars - 30 april 2022 får du en kontantåterbäring på upp till 2 500 kronor per däck.

Kampanjen innebär att man vid köp av minst två Trelleborg EMR-däck får en kontantåterbäring på upp till 2 500 kronor per däck (exkl. moms). Väljer man att utrusta en hel maskin kan besparingen i däck bli upp till 15 000 kronor.
 
För mer information och kampanjvillkor besök: https://www.trelleborg.com/sv-se/wheels/kampanj-emr
 

Trelleborg EMR

EMR-serien från Trelleborg är konstruerad för hjullastare och dumprar och däcken är anpassade för dagbrott, stenbrott och underjordiska gruvor samt för allmänna entreprenadarbeten.

EMR-serien har utformats för att öka produktivitet under kritiska applikationer inom entreprenad. Däcken erbjuder högsta hållfasthet och bästa skydd mot skador, samtidigt som mönstren är utformade för bästa kontroll och perfekt grepp på sand, sten, grus, jord, snö och is.

EMR-däckens starka, luftfyllda och stålarmerade radialstomme, liksom deras avancerade sammansättning, garanterar en lång livslängd. Däcken erbjuder dessutom en jämn lastfördelning för en behaglig komfort samtidigt som bränsleförbrukningen blir låg.

Trelleborg har sett behovet av att kombinera utmärkt grepp på snö och is med hög mekanisk hållfasthet och slitstyrka, vilket har resulterat i EMR 1025 som är ett däck för användning året runt.

"EMR 1025 togs fram specifikt för att säkerställa att operatörer som har krävande uppgifter, till exempel snöplogning, får bästa grepp och dragkraft på is och snö. Det ökar inte bara produktiviteten utan gör också utförarnas arbete både enklare och säkrare. De goda erfarenheterna från fältet visade att EMR 1025 dessutom var ett utmärkt året runt-däck.

Det betyder att kunderna slipper de extra kostnaderna med att byta däck två gånger om året. Däckets hemlighet ligger i dess sajpning och dess specifika gummiblandning. Däcken ger bättre dragkraft på snöiga och isiga underlag och samtidigt kortare bromssträcka så att förare och maskiner får bästa möjliga funktion i vinterväglag, utan att behöva kompromissa med prestandan på torra underlag", säger Tony Alderlid, Industrial Tire Manager Nordic Countries på Trelleborg Wheel Systems.

EMR-serien finns idag i sju olika mönster.

EMR-SERIEN

MAXIMALT VÄRDE: Minskad driftskostnad per timme.

MAXIMAL DRIFTTID: Ökad produktivitet, högre dragkraft.

ÖKAD SÄKERHET: Minskad okontrollerad bromsning.

MINSKAD MILJÖPÅVERKAN: Skyddar människor, skyddar tillgångar. 

Medlemsnyhet

Företag
Trelleborg Wheel Systems Nordic AB

Box 1088
231 81 Trelleborg
Sverige

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078