23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Trelleborgs EMR 1051 - utsett till ”Årets OTR-däck”

| Medlemsnyhet | Företag Trelleborg Wheel Systems Nordic AB

Trelleborgs EMR 1051-däck har belönats med 2021 års Hevea pris i kategorin “Bästa OTR (Off-the-Road) däck”.

EMR 1051, som är speciellt designat för hjullastare, fick nästan 30 % av rösterna från allmänheten och domarna och blev därmed Trelleborgs andra vinst i dessa prestigefyllda utmärkelser. Första vinsten tog Trelleborg hem 2019 med sitt TM1000 ProgressiveTraction®️ i kategorin ”bästa lantbruksdäck”. Priset delades ut vid en tillställning som anordnades av Europneus i Madrid, Spanien.

Ramón Martínez, Country Manager för Spanien och Portugal på Trelleborg Wheel Systems, säger: ”Vi är stolta över att återigen ta emot ett Hevea-pris, denna gång i kategorin OTR. Vi känner verkligen att denna utmärkelse bekräftar våra produkters förträfflighet och den kontinuerliga ansträngning vi investerar i forskning och innovation för alla våra produkter. Detta erkännande av vårt EMR-sortiment understryker Trelleborgs engagemang för entreprenadsektorn, som kräver högkvalitativa lösningar och hög kompetens. Två faktorer som våra kunder har kommit att förvänta sig.”

Trelleborgs EMR 1051-däck togs fram speciellt för lastare som arbetar i krävande miljöer och är tillverkat med en enastående polymerblandning, en stark radial stomme och ett extra djupt mönster. Däcket erbjuder optimal lastfördelning och livslängd, samtidigt som det höjer förarkomforten och bränsleeffektiviteten. Konstruerat för höga belastningar är det en utmärkt lösning för intensiva entreprenadarbeten, inklusive dagbrott och stenbrott.

EMR 1051-serien består av fyra storlekar: 20,5R25; 23,5R25; 26.5R25 och 29.5R25.

Hitta mer information om EMR 1051 här: https://www.trelleborg.com/sv-se/wheels/produkter-och-losningar/entreprenad-och-gruvdrift/dack-for-jordforflyttning/hjullastare/earth-moving-radial-tires-1051

Medlemsnyhet

Företag
Trelleborg Wheel Systems Nordic AB

Box 1088
231 81 Trelleborg
Sverige

Sänd till en kollega

0.078