23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Välgörenhetsauktion för UNHCRs arbete i Ukraina

| Medlemsnyhet | Företag Blinto AB

Blinto.se har gått ihop med Rondellen Maskin för att auktionera ut en unik skopa till förmån för välgörande ändamål i Ukraina.

Blinto.se har gått ihop med Rondellen Maskin för att auktionera ut en unik skopa till förmån för välgörande ändamål i Ukraina.

Från och med idag måndag den 4 april kan intressenter lägga bud på den unika VA skopan från ema beklädd i de ukrainska färgerna. 

– Det är klart att man som medmänniska och företagare vill vara med och bidra, säger Richard Nilsson, Vd på Blinto och fortsätter:

– Det är tillsammans vi kan göra göra skillnad och det är därför vi på Blinto tillsammans med Rondellen Maskin tagit detta initiativ. Det är tillsammans med dem och inte minst, med våra budgivare som vi kan göra störst skillnad.

Pengarna matchas av Blinto
Skopan med ett uppskattat värde på 41 200 kr är skänkt av Rondellen Maskin och auktioneras ut på Blinto.se mellan den 4 och 11 april. Därtill matchas det vinnande budet av Blinto själva på belopp upp till 40 000 kronor.

Hoppas på stort intresse
– När kriget i Ukraina bröt ut funderade vi på sätt vi kunde stötta som sammanföll med vårt företagssyfte men också på ett sätt som kunde bidra i större skala. Tillsammans med Blinto och budgivarna kan vi få både större slagkraft och utväxling. Vi hoppas kunna skänka en ordentlig summa till UNHCR när auktionen avslutas! Säger Samuel Lundberg, Vd på Rondellen Maskin hoppfullt. 

Här hittar du auktionen på Blinto

Auktionen till förmån för de drabbade av kriget i Ukraina avslutas måndagen den 11 april. Pengarna skänks oavkortat till UNHCR.
Blinto tar inte ut någon provision på försäljningen.

Medlemsnyhet

Företag
Blinto AB

Box 3090
350 33 VÄXJÖ
Sverige
Blinto AB

Sänd till en kollega

0.062