23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

CRT-800 i nytt All Season mönster

| Medlemsnyhet | Företag Trelleborg Wheel Systems Nordic AB

Drivbandet CRT-800 finns nu i ett nytt All Season mönster, vilket innebär att maskinen kan köra med samma drivband på alla underlag, året runt.

Med sin avancerade gummiblandning och sitt överlägsna grepp är det ett av de mest kostnadseffektiva drivbanden på marknaden.

-           CRT-800 ALL SEASON är ett nytt spännande erbjudande från Trelleborg som tar drivbandstekniken till nästa nivå. Utan behov av säsongsbyten blir operatörskostnaderna låga och bandet levererar optimal prestanda i alla situationer. Från hårda vinterförhållanden, till lera, sand och gräs. Dessutom erbjuder drivbandet kraftigare bromsning för förbättrad säkerhet, en mjukare körning för högre förarkomfort samt ökad svängförmåga för arbete i trånga utrymmen. Säger Mike Giordano, Produktchef för drivband på Trelleborg Wheel Systems.

Utmärkande för CRT-800 ALL SEASON är den innovativa teknologin. De kontinuerliga och skarvfria mässingsbeklädda stålkablarna ger styrka och flexibilitet till drivbandet och förhindrar att drivbandet spårar ur. Det eliminerar svaga punkter som är vanligt förekommande på drivband där det finns skarvar på stålkablarna. Mässingsbeläggningen minimerar också kabeloxidation (rost vid skärskador på stålkablarna i drivbandet), vilket minskar risken för kabelbrott och maximerar livslängden.

Med helsmidda metallänkar är ALL SEASON drivbandet mindre skört jämfört med andra drivband på marknaden som vanligtvis är gjorda av gjutjärn.

CRT-800 ALL SEASON ökar prestandan genom reducerade vibrationer och mindre stillestånd, vilket leder till högre produktivitet och mindre slitage på maskin under hela året.

 Läs mer om CRT-800 ALL SEASON här.

Medlemsnyhet

Företag
Trelleborg Wheel Systems Nordic AB

Box 1088
231 81 Trelleborg
Sverige

Sänd till en kollega

0.109