23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

TotalEnergies går från plast till kartong

Framtidens smörjmedel finns nu i framtidens förpackning: TotalEnergies fortsätter utvecklingen av hållbara produkter och introducerar den 100 % återvinningsbara Quartz Box

Quartz Box är TotalEnergies nya miljövänliga förpackningskoncept, som lägger tidigare plastförpackningar bakom sig. I linje med det franska energibolagets fokus på hållbara lösningar finns nu en förpackning för smörjmedel som består av 86 % mindre plast och istället består av återvinningsbar kartong.

De nya förpackningarna tar mindre plats och därför finns det plats för 20 % mer volym per pall, vilket i sig innebär färre lastbilar på vägen. Eftersom Quartz Box kan vikas ihop helt, minskar behovet av avfallsförvaring avsevärt jämfört med en vanlig 20-L förpackning. TotalEnergies nya återvinningsbara förpackningar är med andra ord en win-win-lösning med både ett ekonomiskt perspektiv och CO2-besparingar. Dessutom ger det betydande fördelar när produkten inte ska användas mer. Väl i miljön kan pappersförpackningar sönderfalla inom några månader, medan plast kan ta decennier eller till och med århundraden att bryta ner.

Den nya förpackningen är en del av den hållbara riktning som TotalEnergies slog in på förra året:

"Vår ambition är att vara en spelare i världsklass i energiomställningen", meddelade TotalEnergies Patrick Pouyanné, styrelseordförande och VD.

Läs mer om Quartz Box här.

Om Quartz

Alla TotalEnergies motorer för personbilar och skåpbilar marknadsförs under namnet Quartz. Kundgruppen omfattar både motorsportteam och racerförare samt tillverkare och mekaniker. Quartz högteknologiska motoroljor ger optimalt skydd och avsevärt förbättrad bränsleekonomi och mindre miljöpåverkan.

Läs mer om framtidens smörjmedel från TotalEnergies här

Om TotalEnergies

TotalEnergies är ett energibolag som producerar och marknadsför bränslen, smörjmedel, naturgas och el. TotalEnergies är verksamma i över 130 länder och har mer än 100 000 anställda som arbetar varje dag för att skapa energiformer som är mer ekonomiska, pålitliga och renare. Med 3 stora internationella forsknings- och utvecklingscentra och stora satsningar på produktutveckling intar vi en ledande position på marknaden inom motoroljor för personbilar och skåpbilar med fokus på innovativa nya produkter, bränslereduktion och mindre miljöpåverkan. Ambitionen är att bli den ledande socialt ansvarsfulla energioperatören i världen.

Läs mer om TotalEnergies här

TotalEnergies Marketing Sweden AB
Box 50326
202 13 Malmö
Malmö stad
Sverige

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047