23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Sänk farten effektivt i ditt område

| Medlemsnyhet | Företag Saferoad Sverige AB

Har du höga fordonshastigheter i området? Vi har flera varianter av smarta farthinder som sänker farten: Easy Rider, Safety Rider, Vägkudde Saferoad ( busskudde ) och IFD.

VÄGKUDDE SAFEROAD
Behovet av att kunna skapa säkra passager är stort samtidigt som man i största mån vill underlätta för yrkestrafiken som kanske passerar flera gånger per dag. 
Vägkudde Saferoad ( busskudde ) löser just detta. Genom att personbilar behöver sänka hastigheten och bussar kan passera med hjulen på var sida om upphöjningen och därmed undvika hindret

IFD FARTDÄMPARE
IFD fartdämpare minskar risken för rygg- och nackskador hos busschauffören och är samtidigt en effektiv fartdämpare för billisten.
När en buss kör över hindret trycks det ner. Busschauffören och busspassagerarna åker tryggt och bekvämt över. När en bil ska passera behåller IFD Farthinder sin form och bilisten saktar ner. IFD  Fartdämpare har inga rörliga delar, tål tuff snöröjning och kan tillverkas i valfri bredd. 

EASY RIDER
Easy Rider sänker effektivt hastigheten på passerande fordon till 3-8 km/h.  Med sin lätta vikt är den enkel att montera - på alla typer av underlag (både inomhus och utomhus). Med sin gula reflekterande tejp syns den också bra i mörker. Miljövänlig och tillverkad i återvunnet gummi och är lätt att montera på alla typer av underlag..

Läs mer om hur du sänker farten i ditt område >

Kontakta oss om du vill veta mer >

Medlemsnyhet

Företag
Saferoad Sverige AB

Volvogatan 2
731 36 Köping
Sverige
Saferoad Sverige AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.093