23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Upp till 15 000 kronor i kontantåterbäring!

Trelleborgs nya entreprenaddäck EMR1031 hade världspremiär på Svenska Maskinmässan. Lanseringen firas med kampanj på hela Trelleborgs EMR-sortiment. Fram till och med 15 juli ger kampanjen dig upp till 15 000 kronor i kontantåterbäring.

Trelleborg har tagit sig an uppgiften att förbättra arbetet för hjullastare med lanseringen av sitt senaste OTR-däck, EMR1031. Däcket premiärvisades i Trelleborgs monter på Svenska Maskinmässan .

EMR1031 är konstruerat för att prestera på de mest krävande underlagen såsom sand, sten eller extra hårda underlag. Däcket är tillverkat av en skärbeständig gummiblandning och har ett sidoväggsskydd i premiumklassen för maximalt skydd och längre livslängd. Det mångsidiga mönstret erbjuder överlägsen dragkraft.

EMR1031 däcket har en bred kontaktyta som ger upp till 7% mer stabilitet med mindre vibrationer jämfört med en annan premiumprodukt. Däckets skärbeständiga blandning är 20% mer motståndskraftig mot skärskador och slitage, vilket minskar maskinens stilleståndstid och resulterar i lägre driftskostnader.

Det djupa slitbanemönstret säkerställer längre livslängd, förbättrat grepp och har en självrensande effekt under användning, även i sandig eller lerig terräng. För att minska miljöpåverkan kommer EMR1031 med ett regummerbart hölje, vilket maximerar kundernas investeringar på ett hållbart sätt.

Långvarig prestanda, stadigt grepp, överlägsen kontroll och förebyggande av däckskador bidrar alla till förarens förbättrade produktivitet, utmärkt stabilitet och komfort som de kan lita på i de mest krävande tillämpningarna.

Läs mer om Trelleborg EMR1031 däckets egenskaper här.

Ta del av kampanjen här.

 

Yokohama TWS
Box 1088
231 81 Trelleborg
Trelleborgs kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560562620

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047