23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Trelleborgs hållbara däcklösningar på Borgeby Fältdagar

| Medlemsnyhet | Företag Trelleborg Wheel Systems Nordic AB

Trelleborg ställer ut på Borgeby Fältdagar den 29-30 juni. Trelleborgs däckexperter kommer finnas på plats för att tillsammans med besökarna diskutera hur Trelleborgs däcklösningar kan hjälpa dem att öka sin produktivitet på ett hållbart sätt.

 I monter A65 visar Trelleborg bland annat upp sitt innovativa VF-däck; TM1000 ProgressiveTraction® som är utformat för högeffektstraktorer. Med den framgångsrika och prisbelönta ProgressiveTraction®- tekniken ökar däckets dragförmåga och minskar påfrestningarna för underlaget samtidigt som den förbättrar maskinens prestanda på väg.

Däcket har en extra bred slitbana som ger bästa bärighet och minimal markpackning. ProgressiveTraction®-tekniken gör det möjligt för marken att snabbt återta sina naturliga egenskaper som en organisk reaktor som kan absorbera luftburna näringsämnen, återvinna skörderester och behålla vatten för att säkerställa hög skördeavkastning på kort, medellång och lång sikt. Detta avancerade däck uppfyller lantbrukssektorns viktigaste krav: att förbättra överföringen av dragkraft till underlaget och samtidigt minska markpackningen.

I jämförelse med standardteknik, och beroende på däckstorlek och traktorstorlek, har Progressive Traction® visat sig ha upp till 10 procent förbättrad dragkraft, 3 procent lägre bränsleförbrukning och en ökad livslängd med upp till 5 procent. Däckets VF-teknik möjliggör en högre lastkapacitet på upp till 40 procent jämfört med ett standarddäck, eller upp till 40 procent lägre lufttryck i fält, vilket minskar markpackningen.

Den speciella dubbelkantade mönsterdesignen har utformats för att minska de mönsterrelaterade vibrationerna, vilket minimerar bränsleförbrukningen samtidigt som livslängden ökas. När mer kraft når marken innebär detta en högre påfrestning på däcket. Även när ytterligare effekt överförs till marken så klarar den nya däckprofilen påfrestningarna.

Trelleborg finns i monter A65.

Medlemsnyhet

Företag
Trelleborg Wheel Systems Nordic AB

Box 1088
231 81 Trelleborg
Sverige

Sänd till en kollega

0.094