23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nya GT Bunning ST-185 HBD med Widebody bakdel

| Medlemsnyhet | Företag YstaMaskiner AB

Ystamaskiner presenterar GT Bunning senaste nyhet med en helt nykonstruerad bakdel Widebody på stallgödselspridaren på ST-185 HBD med liggande spridarvalsar.

Hela den nya bakdelen med rivarvalsarna ” Widebody” har blivit mycket bredare vilket gör att materialet som matas ut med bottenmattan kommer att fördelas över en betydligt större yta när det skall finfördelas. Detta gör att spridaren går lugnare och kräver mindre kraft vid spridning av gödsel med halm, slam, kalk och hönsgödsel etc.

 

De nya liggande valsarna har konstruerats om och byggts i  10 mm värmebehandlat Boron stål som utrustads med 20 mm tjocka rivarpiggar som monterats på spridarvalsens skruv. Alla spridarvalsar är digitalt balanserade och har en genomgående axel med förstärkningar (se illustrerad bild).

 

Den hydrauliska bakluckan är utrustad med en rörlig lucka i nederkant som gör att om man får in annat material som t.ex. sten etc. kan öppna sig och släppa ut dessa ur spridaren. Denna lucka kan reglera hur hårt eller mjukt genom att justera 2 st. fjäderpaket som monterats på luckan.

 

För mer information om GT Bunnings Stallgödselspridare ST-185 HBD, klicka här för att besöka hemsidan. 

 

Medlemsnyhet

Företag
YstaMaskiner AB

Norra Zinkgatan 3
271 39 Ystad
Sverige
YstaMaskiner AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.109