23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Extra rabatt på Ford Transit drivaxlar

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Drivknuten.se, som är specialiserade på delar för drivlinan, har fyllt upp sitt lager till bristningsgränsen. De lämnar därför 5% extra rabatt under september på alla drivaxlar till Ford Transit modeller utöver sin redan generösa verkstadsrabatt.

Specialisterna på delar för drivlinan, Drivknuten.se, har ett sprängfyllt lager inför hösten. De drivaxlar som är mest skrymmande och lagerkrävande är främst till Ford Transit, Connect, Tourneo och Custom. Så för att kunna nyttja och effektivisera sitt lager maximalt så lämnar Drivknuten.se 5% extra rabatt utöver deras generösa verkstadsrabatt under hela september på alla drivaxlar till Ford Transit.
Dessa axlar finns i en mängd varianter beroende på modell, motor och växellåda, men rabatten omfattar samtliga modeller med manuell växellåda - även den nya drivaxeln till Ford Transit TTS med växellådan MT82.

Till den senaste generationens Ford Transit modell TTS med 2.0 EcoBlue-motorn och den manuella växellådan MT82 finns dock enbart vänster drivaxel fram med artikelnummer FD-277RD till ett utpris på 4792 kr exkl. moms före verkstadsrabatt.

Sedan tidigare lagerför Drivknuten.se samtliga drivaxlar till Ford Transit, Connect, Tourneo och Custom för den manuella växellådan VMT6. Många av Drivaxlarna är Drivknuten.se dessutom helt ensamma om att lagerföra.

Länk till den nya drivaxeln: FD-277RD

Länk till samtliga: Ford Transit drivaxlar

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.078