23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Bronsmedalj för Trelleborg ATMS vid SIMA Innovation Awards

Trelleborg premiärvisar sitt Adaptive Tyre Management System (ATMS) på SIMA 2022.

ATMS kan revolutionera dagens lantbruksindustri genom att öka grödans produktivitet samtidigt som det förbättrar effektiviteten, vilket minskar branschens största utmaning: att föda en ständigt växande befolkning.

Tilldelad bronsmedaljen vid SIMA Innovation Awards, representerar nya Trelleborg ATMS det framtida lantbruket genom att föra smart lantbruk till den dagliga driften. Med hjälp av sensorer hämtar systemet däckdata i realtid för ultimat traktorprestanda.

Nya ATMS registrerar däckens arbetsförhållanden, inklusive varje däcks dynamiska belastning, lufttryck och temperatur. Under arbetet är lantbrukaren ständigt informerad om hur man fullt ut kan optimera traktorkonfigurationen i varje moment. Detta i form av det mest lämpliga lufttrycket för ett optimalt fotavtryck och minskad markpackning samt rätt viktfördelning, större dragkraft och lägre rullmotstånd.

Gianluca Abbati, Vice President Technology & Innovation på Trelleborg Wheel Systems, säger: "Vi arbetar hårt för att se till att lantbrukare kan producera mer samtidigt som de använder mindre resurser. Det innebär att utnyttja ny teknik där de behöver det som mest. Ett smart och hållbart lantbruk måste förlita sig på korrekt realtidsdata. Trelleborg ATMS maximerar fordonsdriften, minskar arbetstiden och minskar bränsleförbrukningen genom att tillhandahålla de viktigaste uppgifterna för att uppnå en kostnadseffektiv lantbruksverksamhet.”

SIMA Innovation Awards är en tävling som belönar den mest innovativa utrustningen, produkterna, teknikerna och tjänsterna som presenteras av utställare på SIMA.

Läs mer om Trelleborg ATMS här.

Se filmen om Trelleborg ATMS här.

Yokohama TWS
Box 1088
231 81 Trelleborg
Trelleborgs kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560562620

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.046