23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Välgörenhetsauktion till förmån för Mustaschkampen

Blinto.se har gått ihop med Norrmaskiner för att auktionera ut en unik John Deere Åkgräsklippare till förmån för Mustaschkampen.

Under november månad pågår Mustaschkampen runt om i Sverige. Initiativ för att bidra med information, uppmärksamhet och samla in pengar till forskningen görs på många olika sätt. Denna november har Blinto gått ihop med Norrmaskiner för att genomföra en välgörenhetsauktion till förmån för Mustaschkampen.

Bidra till forskningen
På Blinto.se kan intressenter redan idag lägga bud på den unika åkgräsklipparen från John Deere som är folierad med mustaschkampens logga och färger och auktionen pågår till den 13 december. Åkgräsklipparen är skänkt av Norrmaskiner och folierad av företaget 4sign.

– När möjligheten att hjälpa till att sprida ett så pass viktigt budskap i våra kanaler kunde vi inte säga nej, säger Richard Nilsson, Vd på Blinto och fortsätter:

– Vi verkar i en mansdominerad bransch och når många personer som kan drabbas och som kan behöva en påminnelse om sina kontroller. Genom att tillsammans med Norrmaskiner göra denna välgörande auktion kan vi bidra både med uppmärksamhet, information och även bidra pengar till forskningen. Ett klockrent initiativ!

Pengarna skänks oavkortat
Åkgräsklipparen som har ett uppskattat värde på 47 000 kr är skänkt av Norrmaskiner som fått den folierad av 4sign. Maskinen auktioneras ut på Blinto.se mellan den 17 november och 13 december 2022. Det vinnande budet skänks oavkortat till Mustaschkampen och Blinto själva skänker ytterligare 5 000 kronor och tar inte ut någon provision på försäljningen.

Ett livsviktigt bud(skap)
– Vi vill dra vårt strå till stacken genom att stötta denna viktiga forskning om prostatacancer som många tyvärr drabbas av. Vi hoppas att budgivningen på Blinto.se ska ge ett rejält bidrag till forskningen. Vi vill uppmana alla att passa på att buda hem en unik, helt ny John Deere gräsklippare från Norrmaskiner och samtidigt göra en god gärning för kampen mot prostatacancer, säger Henrik Lavin, vd Norrmaskiner.

Om du vill vara med och lägga ett bud som gör skillnad - Hittar du auktionen här på Blinto.se!

 

Blinto AB
Box 3090
350 33 VÄXJÖ
Växjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE5591691331

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047