23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny informativ broschyr GreenTec Scorpion armklippare

I vår nya broschyr visar vi de olika modellera som finns av GreenTecs Scorpion armklippare. Armklipparna finns med olika räckvidder och är uppbyggda med sin unika hybrid arm system.

Vi på YstaMaskiner erbjuder ett stort utbud av armklippare och redskap från GreenTec

GreenTec är ett företag som specialiserat sig på maskiner för områden med grönytor. GreenTec har över 40 års erfarenhet av utveckling och har sin produktion i Danmark vilket garanterar hög kvalitet och pålitliga produkter.  Reservdelslagret för hela Europa finns i Kolding/Danmark.

Scorpion armklippare är en serie som erbjuder olika modeller från 3.3 m upp till 8.3 m i räckvidd. Armklipparna har många innovativa funktioner för att erbjuda en bra arbetsmiljö och öka förarens upplevelse samt trafiksäkerheten vid användning av Scorpion armklippare. Till armklipparna erbjuds ett brett utbud av olika armklipparredskap, som slaghackshuvud samt olika varianter av grensågar och häckklippare. YstaMaskiner AB har representerat dessa produkter i mer än 25 år på den svenska marknaden.

I vår nya broschyr visar vi de olika modellera som finns av GreenTecs Scorpion armklippare. Armklipparna finns med olika räckvidder och är uppbyggda med sin unika hybrid arm system. I broschyren visar vi också de tillval och tillbehör som finns till våra armklippare samt alla olika redskap som kan använda till dem.

Broschyren finns att ladda ner digital på hemsidan, klicka här för att ladda ner Scorpion armklippare broschyr. Har ni någon fundering kring Scorpion armklippare från GreenTec, maila info@ystamaskiner.se eller ring 0411-139 50

 

YstaMaskiner AB
Norra Zinkgatan 3
271 39 Ystad
Ystads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563094035

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.078