23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Drivknuten.se har skapat genväg för Hyundai´s drivaxlar

Utöver att Drivknuten.se fyllt upp sitt lager av drivaxlar till många olika bilfabrikat, så har de även fått in många helt nya drivaxlar till Hyundai. Samtidigt har de skapat en genväg för att lättare hitta rätt drivaxel till varje Hyundai-modell.

Drivknuten.se som är specialiserade på delar för drivlinan, kopplar för varje dag fler och fler bilmodeller med hjälp av Carlinkmentnummer som identifierar och kodar varje enskild bil för att sedan koppla de vidare till exakt rätt reservdel - varje gång.
Framför allt är det extra viktigt med bilmodeller som finns med olika motorer, växellådor och chassibrytningar där det finns en mångd olika drivaxlar att välja mellan.

Tack vare den exakta regnumerkopplingen så kan Drivknuten.se också få fram det exakta antalet bilar med just den unika specifikationen och då också säkertsälla att de är kopplade till rätt delar.

Hyundai har aldrig varit det enklaste bilmärket att hitta rätt delar till, men med massor av med arbete med kodning så ska det bli enklare och enklare att få fram garanterat rätt delar. Drivknuten´s sida med genväg till Hyundai´s axlar hjälper en bit på väg.

Till genvägen för; Drivaxlar till Hyundai 

 

Drivledens Bildelar i Helsingborg
Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5569157463

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047