23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Två nya Mitas AGRITERRA 02 dimensioner för lantbruksmaskiner

Mitas AGRITERRA 02-radialdäckserie för moderna lantbruksmaskiner har utökats med två nya dimensioner; 620/40R22.5 och 620/75R26. Drivkraften bakom dessa dimensioner kommer från maskintillverkare.

Dimensionen 620/40R22.5 är konstruerad för mindre lantbruksekipage som pressar, vallmaskiner, spridare och liknande. Denna dimension är främst avsedd för den europeiska marknaden. Den andra nya dimensionen 620/75R26, är resultatet av efterfrågan från den nordamerikanska marknaden och är avsedd för självgående strängläggare av olika typer av grödor och gräs.

De främsta egenskaperna hos AGRITERRA-däcken inkluderar hög lastkapacitet och en maxhastighet på upp till 65 km/h, som å ena sidan minskar antalet transporter och å andra sidan möjliggör snabba transporter samtidigt som bränsleförbrukningen minskar med upp till 8% tack vare lågt rullmotstånd. Däcken är lämpliga för både väg- och terrängkörning. Tack vare det öppna mönstret har däcken utmärkt självrensning, vilket resulterar i 17% mindre lera på vägar. Dessa egenskaper förbättrar avsevärt maskinernas produktivitet, med positiva effekter på lantbrukarnas lönsamhet genom besparing i tid och pengar.

AGRITERRA 02-serien, som ursprungligen lanserades på marknaden 2015, omfattar nu 14 dimensioner från 22,5 till 30,5 tum och utvecklas ständigt. Pavel Kott, produktchef för Mitas lantbruksdäck på Trelleborg Wheel Systems säger: ”Ansträngningar för att minimera markpackningen och maximera böndernas önskan om högre lastkapacitet för att förbättra effektiviteten har varit några av de starkaste trenderna under de senaste åren. Vårt AGRITERRA 02 däcksortiment kombinerar dessa två egenskaper, vilket gör det mycket populärt bland kunder över hela världen. För att stödja lantbrukare och underlätta deras vardagliga arbete fortsätter vi att utveckla nya dimensioner och varianter av dessa däck.”

Läs mer om AGRITERRA 02- däcken här.

Om Mitas

Mitas är ett av Europas ledande däckmärken för lantbruksmaskiner, entreprenadmaskiner, materialhanteringsutrustning, motorcyklar och andra specialsegment. www.mitas-tires.com

Yokohama TWS
Box 1088
231 81 Trelleborg
Trelleborgs kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560562620

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047