23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

4st 29,5R25 MWS+ HILO på en Cat 980M

Pär Carlsson på P Carlsson Entreprenad AB hörde av sig till Gripen Wheels säljare Simon Parne då han behövde nya däck till sin CAT 980M.

Valet föll på 4st 29,5R25** 216A2/200B L5 MWS+ HILO.

Affären gick genom Gripen Wheels återförsäljare KH-Maskin i Jönköping men skickades direkt ut till platsen där slutkundens maskin befann sig.

Pär på P Carlsson Entreprenad AB har pratat med föraren av maskinen som är väldigt nöjd med däcken.

P Carlsson Entreprenad AB  
Företaget finns i Gränna och bedriver entreprenadverksamhet inom bergkross och markarbeten och reparationer på entreprenadmaskiner och bergkrossar.

KH-Maskin
KH-MASKIN AB är ett av Nordens ledande företag på maskiner till bygg, anläggning, industri, lantbruk och kommun.  Företaget håller till i moderna lokaler i Jordbro industriområde, uoch finns även i Haninge kommun söder om Stockholm, i Järfälla norr om Stockholm, i Jönköping samt i Kungälv, norr om Göteborg. Man är generalagent för Kobelco, Wacker Neuson & Kramer och har ett komplett utbud av entreprenadmaskiner.

KG Maskin säljer nya och begagnade maskiner och har även uthyrningsverksamhet, sedan man förvärvat S-Rental med depåer i Järfälla, Enköping och Jordbro. Verksamheten omfattar även service och reservdelar.

MWS+ HILO.
Detta är ett mycket robust däck för hjullastare med L5 mönster för den allra tuffaste körningen.  Det stängda mönstret ger mycket bra skydd i slitbanan. MWS+ mönster och skuldra är konstruerat för att ge bästa skydd mot skärande underlag. Dimensionen som kunden valde 29.5R25 har en höjd på 1921 mm och en bredd på 750 mm. Mönsterdjupet är 104 mm och däcket klarar belastning på upp till 22 400 kg. Rekomenderad fälg är 25.00×25

  • Utmärkt dragkraft.
  • Utmärkt skärmotstånd.
  • Bra körkomfort.
  • Slitstarkt slitbanemönster (klass L4/L5).
  • Utmärkt skärmotstånd.

Caterpillar 980M

Huvudspecifikationer
Nettoeffekt – 1,700 rpm – ISO 9249:2007, SAE J1349:2011: 292 kW
Arbetsvikt: 30344 kg
Skopområde: 4.0–14.5 m³ 5.25–19 yd³
Motormodell: Cat C13

Hjullastaren Cat® 980 levererar premiumprestanda och standardmonterad, lättanvänd teknik för mer effektiva förare och högre produktivitet. Ökad tillförlitlighet, hållbarhet och mångsidighet ger en maskin som är bättre byggd för att uppfylla brukarens behov.

  • Cat C13-motorn ger hög effekttäthet med en kombination av beprövad elektronik, bränsle- och luftsystem.
  • Utrustad med automatiskt Cat-regenereringssystem, Cat-modul för rena emissioner (CEM) med dieselpartikelfilter (DPF) samt tank och pump för dieselavgasvätska (DEF).
  • Utrustad med en elektrisk bränsleurluftningspump, bränsle-/vattenavskiljare och ett sekundärt bränslefilter.
  • Noggranna komponentutformningar och maskinvalideringsprocesser resulterar i oöverträffad tillförlitlighet och driftstid.


Vi är glada över att brukaren är så nöjd med de nya HILO däcken och tackar KH Maskin och P Carlsson Entreprenad AB för en bra affär.

Gripen Wheels AB
Logistikvägen 2
556 52 Jönköping
Jönköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5565809885

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.062