23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Willbrandt Gummiteknik A/S på Elmia Subcontractor 2016

Välkommen på Elmia Subcontractor den 8. till 11. november 2016 i Jönköping Ni finner Willbrandt Gummiteknik A/S i monter B09:32

WILLBRANDT Gummiteknik A/S är specialist inom gummi, polyuretan och konstmaterial. Vi trivs i rollen som både handels-, produktions-, och ingenjörsföretag. Vi designar, utvecklar och tillverkar specialprodukter. WILLBRANDT Gummiteknik A/S är dessutom återförsäljare utav flera kända varumärken i Skandinavien, men framför allt vill vi hitta den perfekta lösningen till varje specifikt uppdrag.

Vår produktportfölj omfattar bland annat vibrations- och chockdämpning med dämpare i gummi-metall, polyuretan och rostfri stålvajer. Vi har ett omfattande standardprogram för gummi -, stål – och vävskompensatorer, till vilka vi gärna ger rådgivning. Specialkompensatorer kan även tillverkas efter era behov.

När ni har behov för extremt slitstarkt och nötningsbeständigt material, så erbjuder vi ”hot casted” polyuretan med förstklassiga egenskaper. Rätt hårdhet och specifika egenskaper efter era behov.

Vi har ett mycket brett program för reservdelar till vinterns snöröjningsutrustning – plogskär i gummi, polyuretan och stålskär med tungstenkarbid för svarta vägar samt mycket mer.

Vi erbjuder fenderlösningar av flera olika typer och material till fartyg och kajer. Slutligen men inte minst finner ni hos oss specialtillverkning i diverse gummi och polyuretan så som gummiprofiler och formdetaljer.

WILLBRANDT är certifierad enligt ISO 9001, TransQ och Sellihca.

För kostnadsfri biljett..... -Inbjudningskod: F463145 

Vi ses på Elmia!

 

Willbrandt Gummiteknik A/S
Grønlandsgade 9
4690 Haslev
Faxe Kommune
Danmark
VAT nummer: DK17264044

Sänd till en kollega

0.047