23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Möt TOTAL Sweden på Underhållsmässan 2018

I monter C03:41 hittar man TOTAL Sweden på Underhållsmässan 2018. Här kan man anmäla sig till workshops i TOTAL's regi och diskutera smörjmedelsfrågor med TOTAL's svenska experter.

Underhållsmässan i Göteborg är en viktig och spännande mötesplats för verksamma inom industrin. Över 300 företag är representerade och fler än 10 000 besökare från olika branscher väntas närvara. Som  besökare har man möjlighet att se den senaste teknologin och utrustningen demonstreras, samt få information om hur marknaden kommer att utvecklas i framtiden. Då TOTAL är ledande inom forskning och utveckling av smörjmedel till industrin, är det en självklarhet för oss på TOTAL Sweden att vara på plats.

 Monter C03:41

TOTAL Sweden kommer att vara direkt representerat med egen monter där svenska experter med hög kompetens inom smörjmedel för industrin gärna diskuterar smörjmedelsfrågor. I montern presenteras automatiska smörjsystem, samt hur TOTAL produktlösningar kan skräddarsys beroende på verksamhetens krav och behov.   

 Workshop

Onsdagen den 14:e mars har besökare på Underhållsmässan möjlighet att lära sig mer om underhållsverktyg från TOTAL då smörjmedel- och underhållsexpert Thierry Degraeve håller i en speciell workshop. Under denna workshop kommer det diskuteras hur underhållsverktyg kan användas och kombineras för optimal drift av produktion. Till denna workshop rekommenderas man anmäla sitt intresse i tid, då antalet platser är begränsade.

Sänd till en kollega

0.047