23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny medarbetare till Östra Sverige och Norge

WILLBRANDT har utökat det svenska säljteamet och anlitat Anders Jonsson för att ta hand om kunder i östra Sverige och Norge.

WILLBRANDT har utökat det svenska säljteamet och anlitat Anders Jonsson för att ta hand om kunder i östra Sverige och Norge.

På WILLBRANDT välkomnar vi vår nya kollega och vi ser mycket fram emot att vi och våra kunder lär honom att känna.

Här kan du läsa en kort intervju med Anders, där han berättar lite om sig själv och de förväntningar han har på framtiden tillsammans med WILLBRANDT.

________

Berätta lite om dig själv.
Vem är du och vilken bakgrund har du?
Jag heter Anders Jonsson och bor i Oskarshamn tillsammans med min fru och till min stora glädje har också mina två vuxna barn har valt att bo i Oskarshamn, så jag kan träffa dem ofta. När alla måsten är avklarade, lägger jag mycket tid på att spela och tävla i golf.

Jag har en lång bakgrund inom försäljning både nationella och internationella företag i en mängd olika positioner. Det har varit på stora företag som 3M och Carlisle, men jag har också jobbat på små lokala svenska företag som Be-Ge och ECCO Finishing.
 
Vad fick dig att välja att jobba för WILLBRANDT?
Bredden, det tycker jag väldigt mycket om; WILLBRANDT är verksam i många olika branscher. Det betyder att jag kan ha en mycket varierande vardag där jag får träffa många olika människor. Och att det är ett mindre företag med snabba beslutsvägar. Detta kan göra en jätteskillnad när man hjälper en verksamhet, man måste ju komma ihåg att dom i sin tur också har en business att sköta.    
 
Vilka områden blir dina fokusområden?
Jag kommer att jobba med lite av varje, det är nog bara Railway jag inte kommer att fokusera på. Geografiskt kommer jag vara verksam i Sverige och Norge med WILLBRANDTs breda produktportfölj.
 
Vad ser du mest fram emot?
Jag ser fram mot att träffa nya kunder från många olika affärsområden och hjälpa dom till framgång tillsammans med oss. Teknisk försäljning har alltid varit en stötte sten i min karriär, så jag känner mig trygg med att jag kan göra en skillnad.
 
Vilka är dina förväntningar på jobbet?
Att få en spännande och intressant vardag, och som sagt, jag drivs av att träffa olika människor i många olika branscher, så jag förväntar mig just detta. Jag räknar också med att jag får lära mig mer om den danska och tyska företagskulturen. Jag har aldrig jobbat för ett danskt eller tyskt företag tidigare så det skall bli intressant och lärorikt.

 

Willbrandt Gummiteknik A/S
Grønlandsgade 9
4690 Haslev
Faxe Kommune
Danmark
VAT nummer: DK17264044

Sänd till en kollega

0.031