23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

BKT AGRIMAXFACTOR möter framtidens krav på däck.

BKT har nyligen lanserat AGRIMAXFACTOR, den nya 70-serien av däck avsedda för traktorer. Däcken i serien är perfekta både för transporter och för jordbearbetning.

AGRIMAXFACTOR serien är BKTs svar på en marknad som kräver allt mer avancerade däcklösningar och framförallt större däck´som klarar av högre belastning.

Framtagandet av däcken i serien grundar sig på en uttömmande studie av marknadstrender och observationer av kunder och användare där man analyserat de behov som föreligger.
Slutresultatet, en högteknologisk och estetisk tilltalande produkt.

AGRIMAXFACTOR möter framtiden krav
Det förbättrade däckmönstret med ännu längre däckklackar och ändrad däckklackriktning ger förbättrade vägegenskaper.

Den minskade däckklackvinkeln säkerställer lägre rullningsmotstånd medan kontaktytan mot marken som utökats med 5 % betydligt minskar det upplevda bullret i hytten – båda dessa funktioner står för ökad komfort.

Det kraftfulla polyesterhöljet bestående av sex polyesterbälten och fyra resistenta polyesterlager ger utomordentligt god lateral stabilitet och snabbare styrningsrespons även vid användning vid hög hastighet eller tung last. Däcket har även utmärkta bromsresultat på våta ytor.

Egenskaper för framtidens traktorer.
Kort sagt utgörs AGRIMAXFACTORs övergripande fördelar av god hantering/styrning i kombination med i flera avseenden extraordinär förarkomfort samt utmärkt hållbarhet – egenskaper som är viktiga för de allt tyngre traktorerna samt de tyngre batteripaketen hos elektriska traktorer

Den exklusiva sidoväggen på däcken visar ”E-READY” -logotypen som symboliserar BKT:s engagemang för hållbarhet och framtida behov av däck som möter kraven för elektriska maskiner.

Elfordon kräver nya typer av däck som framför allt klarar av att hantera högre belastning, vilket AGRIMAXFACTOR serien gör.

Än så länge finns AGRIMAXFACTOR i följande dimensioner:
600/70 R 30, 710/70 R 42 med belastningsindex på 173 D
710/70 R 42 med ett belastningsindex på 176 D.

Ytterligare två dimensioner är i utvecklingsfasen och förväntas lanseras under första halvåret 2023.

Gripen Wheels AB
Logistikvägen 2
556 52 Jönköping
Jönköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5565809885

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031