23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Maskinvisning hos Lantmännen Maskin i Tomelilla

Varmt välkomna på maskinvisning hos Lantmännen Maskin i Tomelilla! Gripen Wheels finns såklart på plats som leverantör, för att visa upp vårt breda utbud av lantbruksdäck.

När:
2 december 08:00 -16:00

Plats:
Lantmännen Maskin
Tylegatan 2
273 97 Tomelilla

På plats på maskinvisningen möter ni Thony Ljungh från Gripen Wheels som kommer att presentera vårt mycket breda program av BKT lantbruksdäck samt våra dubbelmontage STOCKS och GW Duals.
Självklart har vi stoppat i nya batterier i miniräknaren för er som står i begrepp att investera i ny däckutrustning. Kom och gör en bättre däckaffär med Gripen Wheels och våra återförsäljare.

Under torsdagen har Thony varit på plats för att färdigställa montern och imorgon klockan åtta finna han på plats för att prata däck och visa upp våra lösningar inom däck, fälg och hjul för lantbruket. Vi hoppas på många besökare under morgondagen och är säkra på att det kommer att bli en trevlig dag.

Lantmännen i Tomelilla

Tel: 010 556 10 10
E-post: johan.bendroth@lantmannen.com

Program
08.00 Visningen börjar
10.00 Distriktsstyrelsen har ordet
11.00 – 13.00 Lätt lunch
13.30 Bo Stark från Väderstad har ordet
15.00 Presentation av Valtra Q-serie
16.00 Visningen stänger

Lantmännen Maskin AB
På Lantmännen Lantbruk och Maskin tillhandahåller man marknaders främsta och mest högkvalitativa produkter och tjänster för svenska lantbrukare.

Lantmännen Maskin har marknadens bredaste utbud av lantbruksmaskiner och redskap för jord- och skogsbrukare, entreprenörer och kommuner. Sortimentet utvecklas kontinuerligt. Att kunden har de maskiner denna behöver och att de fungerar som de ska är målet för Lantmännen Maskin ABs verksamhet. Man tillhandahåller flexibla maskinlösningar som passar kundens behov

Vi är stolta över att vara den enda däckleverantören på samtliga dessa maskinvisningar och hoppas på att få träffa många besökare för trevligt däcksnack.

Varmt välkomna!

Gripen Wheels AB
Logistikvägen 2
556 52 Jönköping
Jönköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5565809885

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047