23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

EMR 1051: Ett slitstarkt däck för tungt arbete

På Trelleborg försöker vi hitta avancerade lösningar och utveckla produkter som förbättrar våra kunders verksamhet, även för världens tuffaste jobb.

Extra djupt mönster

EMR1051-däcket är den senaste produkten i EMR-sortimentet. Däcket har ett extra djupt L5-mönster som har utformats för kritiska applikationer, vilket ger hjullastare extra dragkraft när det behövs som mest. Däcket togs fram för att erbjuda bästa möjliga prestanda vid arbete i dagbrott, gruvor, eller på byggplatser. Däcket har extra djupt mönster och är tillverkat av en slitstark gummiblandning med högt skärmotstånd, vilket innebär mycket mindre däckslitage och mycket bättre grepp på alla underlag, särskilt sten, sand eller ojämn terräng.

EMR1051 är mycket slitstarkt, vilket betyder att det finns mindre risk för däckskador. En stålfärstärkt stomme inuti däcket ger mer styrka och hjälper till att distribuera tunga laster på ett jämnare sätt. Den särskilda sidoväggskonstruktionen ger bättre skydd mot grova, vassa eller skadliga material längs färdvägen. Tillsammans innebär det lägre kostnader för däckbyten eller stillestånd och gör att däcket förbrukar mindre bränsle samtidigt som operatörerna sitter bekvämt.

Maximal dragkraft

Däcket har konstruerats för att ge maximal dragkraft. Den allra senaste gummiblandningen, ett jämnt fördelat och extra djupt mönster ger bättre skydd, som betyder att däcket håller längre och har bättre grepp för arbeten, även i extrema förhållanden.

Marcello Mantovani som är  Product Manager för entreprenaddäck på Trelleborg Wheel Systems säger: ”Våra produkter är mer än bara däck och produktutvecklingen drivs framåt av våra kunders behov. Däck spelar en viktig roll för maskiners övergripande prestanda. Genom att kombinera vår expertis inom däck med den senaste tekniken arbetar vi på Trelleborg hårt för att förse våra kunder med nyskapande lösningar för svåra jobb i utmanande miljöer. Inget jobb är för krävande för våra kunder, och det betyder att inget jobb är för krävande för Trelleborg. 

Experter inom industrin har uppmärksammat att våra produkter har hög kvalitet, till följd av våra fortsatta investeringar i forskning och ny teknik som ingår i alla våra produkter. Trelleborgs EMR 1051-däck blev faktiskt belönat med priset ”Best OTR Tire” vid Hevea Tire Industry Awards 2021 i Madrid, Spanien. Detta erkännande av vårt EMR-sortiment är ett resultat av Trelleborgs pågående engagemang för entreprenadsektorn som kräver högkvalitativa lösningar och mycket kunskap, två saker som våra kunder förväntar sig av oss.” 

EMR1051-däcket finns i storlekarna 20.5R25; 23.5R25; 26.5R25 och 29.5R25, med tvåstjärnig konstruktion

Läs mer om EMR1051  här.

Yokohama TWS
Box 1088
231 81 Trelleborg
Trelleborgs kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560562620

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031