23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Dansbandet Streaplers turnerar tryggt med Pirelli FW01.

Gripen Wheels har nyligen sponsrat dansbandsgruppen Streaplers med 2 framdäck från Pirelli till bandets turnébuss.

I november 2022 monterades 2 315/80R22,5. Pirelli FW01 på framaxeln på turnébussen och nu i slutet av januari har däcken rullat ca 900 mil.

Bandmedlemmarna är jättenöjda med däcken, berättar Gripen Wheels LV säljare Ulf Gentoft som även känner killarna personligen och är den som ordnat med däcken till turnébussen.

”Alltid på väg, tryggt och säkert med Pirelli däck från Gripen Wheels”
säger kilarna i bandet.

Nedan kan ni läsa om Pirelli FW01 och om bandet.

Pirelli FW01.

FW01 är ett vinterdäck för styraxeln och multiaxle. Det är anpassat för vinterbruk och M+S märkningen innebär att det har bra grepp på leriga/blöta samt snöiga och isiga underlag. Med bra hållbarhet och livslängd lovar däcket många mil. Det är även regummerbart.

Däcket bär ”alptoppssymbolen” vilket betyder att det är som sagt är designat för användning under svåra snöförhållanden och har genomgått ett specifikt test för mätning av snögreppsprestanda. Piktogrammet som kallas ”Alpine Symbol” eller ”3 Peaks Mountain Snow Flake” eller (3PMSF) finns också på däcketiketten för ett däck som uppfyller de lägsta snögreppsindexvärdena som anges i 2020/740-förordningen, som även ger testmetod.

Sitbanan är designad för att ge en korrekt fördelning av trycket som uppstår kontakten med underlaget i däckets markavtryck. Detta säkerställer ett jämt slitage och ger hög körsträcka.

• Tät sipning ger utmärkt grepp och styrkontroll på våta ytor

• Djupa sipning i de centrala ribborna främjar dragkraft och bra grepp på snö även när däcket är nedslitet till hälften.

• Den speciella gummiblandning i slitbanan ger bra motstånd vid låga temperaturer.

I dimension 22,5 har däcket en bredd på 379 mm, en ytterdiameter på 1003 mm samt en statisk radie på 467 mm. Rulllomkretsen i dimensionen 22,5 är 3039 mm och rekommenderad fälg är 12,5.

Belastningsindex är 160 vilket betyder att vid 9,0 bars lufttryck kan däcket bära 9000 KG per axel.

Streaplers

Bandet består av fem kilar som spelar för att föra dansbandstraditionen vidare. De värnar om sin historia och det karaktäristiska Streaplerssoundet, samtidigt som de söker efter ständig förnyelse. Utveckling är bandets gemensamma drivkraft och målet är att leverera den bästa dansmusiken till sina lyssnare, på skiva och från scenen.

Bandet grundades 1959 i Kungälv som en popgrupp och utvecklades senare till ett dansband. Originalmedlemmar var Gert Lengstrand (sång), Bjarne Lundquist, Göran Liljeblad, Håkan Liljeblad och Lars Larsson. Bandet har en lång historia med många hits och låtar på svensktoppen.

Genom åren har bandmedlemmarna bytts ut och i dag består dansbandet av följande medlemmar:

Maxi Jäsklid
Per Lundin
Anders Larsson
Kenny Samuelsson
Kjetil Granli

Bandets instagramkonto

”Alltid på väg, tryggt och säkert med Pirelli däck från Gripen Wheels”
Säger kilarna i bandet.

Som kör tryggt i sin turnebuss med Pirelli FW01 från Pirelli/ Prometeon.
Ett vinterdäck med bra grepp på leriga/blöta samt snöiga och isiga underlag, som på grund av bra hållbarhet och livslängd lovar många mil.

 

Vi på Gripen Wheels är glada över att sponsra bandet med Pirellidäck och över att killarna är så nöjda med däcken.

Gripen Wheels AB
Logistikvägen 2
556 52 Jönköping
Jönköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5565809885

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047