23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Besök oss på mässan På Väg den 7-8 mars

På Väg är mässan och mötesplatsen för alla som arbetar för säkrare gator och vägar. Självklart hittar du oss där!

Den 7 och 8 mars finns vi i monter A03:19 och A03:31 på På väg, Elmia i Jönköping.
I vår monter kommer vi bland annat att demonstrera:

SafeSound-system med DB80
SafeSound är en effektiv, krocktestad barriär/bullerabsorbent enligt 1317 T3W2 /N2W3. Den är också testad enligt EN 1793-2/3/5 (klass A4) och fungerar som både buller- och områdesskydd på tillfälliga byggarbetsplatser, vid evenemang och för avskärmning av maskiner. SafeSound går utmärkt att kombinera med Safegate.
Läs mer om SafeSound >

Flexcorner
Flexcorner som möjliggör en säker och flexibel anslutning mellan DB 65S barriärelement. Den gör det möjligt att installera blocken med vinklar mellan 180° och 90°. Lösningen fungerar särskilt som skydd för småskaliga byggarbetsplatser i stadsområden. Flexcorner är en tredelad lösning som består av två kåpor och ett kopplingsrör.

Traffic management och digitala skyltar
Med vår informationstavla med solcellsdriven VMS informeras trafikanterna om vad som väntar längre fram. Skylten styrs via vår ITS-plattform och kan användas till att skylta upp vägarbetsområden eller annan tillfällig skyltning.
Läs mer om VMS >

Trafiksignal Nissen 
Trafiksignal Nissen LZA 500 LED är med sina 52 färdiga program en lättanvänd trafiksignal med låg strömförbrukning, vilket ger en lång drifttid.
Läs mer om Trafiksignal Nissen >

Dessutom har vi med oss representanter från PaceTell (digital hastighetsdisplay) och Safe x System (höjdvarningssystem och aktiva skyltar.)

Välkommen till vår monter så berättar vi om det vi erbjuder och bjuder på en fika.Du hittar oss i monter A03:19 och A03:31. Vi ses!

REGISTRERA DIG FÖR FRI ENTRÉBILJETT HÄR >
 

Saferoad Sverige AB
Volvogatan 2
731 36 Köping
Köpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560308073

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031