23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

En lyckad hjullösning med däcken BKT TR 678 HD/DB

Emil Andreasson från Fotskäls Däckservice ringde Simon Parne, säljare på Gripen Wheels och sökte nya kompletta hjul till en Liebherr 910 compact som ägs av Jon`s Allservice.

Det slutade med att Gripen Wheels lagerteam fick montera ihop och leverera 4 kompletta hjul med 600/40-22,5 20PR 169A8 TL TR-678 DUAL BEAD HD BKT.

Fotskäls Däckservice, återförsäljare till Gripen Wheels

Emil Andreasson driver en enskild firma i Fotskäl som han startade 2020. Han erbjuder tjänster inom mark- och grundarbeten. Övriga tjänster som erbjuds är däckservice och uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade lokaler.

Jon´s Alltjänst AB, slutkunden.

Jon´s Alltjänst AB finns i Mellerud och arbetar runt hela Sverige och Norge med markarbeten, hantverksarbeten och konstruktion.
Man utför bland annat vägarbeten, gör markeringar, sätter vägbelysning och skyltar.  Företaget utför även hantverksarbeten, i princip allt som kan tänkas i hantverk runt byggnader och hus.Dessutom erbjuder man transporttjänster med egna lastbilar som transporterar containrar till Sverige, Danmark och Norge.

BKT TR-678 DUAL BEAD HD

TR-678 från BKT Tires är främst konstruerat för kompakta, runtomsvängande hjulgrävare för arbete i både terräng och stadsmiljöer.
Däcket är mycket sidostabilt och klarar tung belastning.
Det ger utmärkt dragförmåga och erbjuder bra självrensande egenskaper. Den starka konstruktionen står för hög lastkapacitet medan stålbältet skyddar däcket mot punkteringar och skador.
TR 678 har en skärbeständig gummiblandning som ger utmärkt skär-och flisresistans även i svår terräng under extrema förhållanden.

Gripen Wheels lagerhåller fälgar till de här däcken – Volvogula, svarta, silver och mörkgrå.

Egenskaper:

  • Dragförmåga
  • Hög lastkapacitet
  • Motståndskraft mot punkteringar och skärande underlag
  • Självrensande

Tekniska specifikationer kan ni läsa här.

Ni köper däck och kompletta hjul hos Gripen Wheels lokala återförsäljare.

Liebherr 910 compact.

En kompakt hjulgrävare som är kontruerad för att arbeta på arbetsplatser med begränsad framkomlighet, i stadskärnor, på vägbyggen samt för att utföra  klassiska schaktningsarbeten.
Förbättrad nyttolast till steg V, kombinerat med kompakta maskindimensioner, ger maximal prestanda och flexibilitet på alla platser.

Motoreffekt 85 kW / 116 Hk. Steg 4-motor
Maxhastighet: 30 km/h
Vikt: 12 100 – 13 100 kg

Vi tackar Fotskäls Däckservice för fint samarbete och och Jon`s Alltjänst AB för att de valde BKT däck levererade av Gripen Wheels.

Gripen Wheels AB
Logistikvägen 2
556 52 Jönköping
Jönköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5565809885

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031